23 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaL'Olleria passa de ronda golejant al Muro amb quatre gols en el...

L’Olleria passa de ronda golejant al Muro amb quatre gols en el segon temps (4-0)

Nova victòria de L’Olleria en La Nostra Copa, en un partit marcat per l’expulsió del porter visitant en el 27′ i pel fet que el Muro no comptava amb porter suplent. Els tres primers gols han arribat en el primer quart d’hora del segon temps.

L’Olleria compta amb un nou porter

La primera part s’ha desenvolupat amb els de casa gaudint de la posició de l’esfèric, encara que sense acabar de crear ocasions clares fins que en el minut 22 Marc Escrivà ha posat un centre a cama canviada que Borja Borredà ha rematat alt. Abans, destacar un córner tancat tret per Yeray que ha tret el porter en el 6′, i una rematada acrobàtica de Víctor Muñoz que ha marxat alt en el 9′. Un altre fet ressenyable ha sigut la presència d’un nou arquer en la porteria vidriera, Víctor Expósito, porter de Llutxent que arriba procedent del Sueca i que anteriorment ha militat en l’Olímpic, Benigànim i Recambios Colón de Tercera, remarcant que amb els ganxuts va ascendir a la categoria nacional.

La jugada clau del partit ha arribat poc abans de la mitja hora, quan Borja Borredà ha lluitat una pilota llarga amb el porter fora de l’àrea i el col·legiat ha assenyalat que el meta ha tallat el cuir amb el braç, mostrant-li la roja directa. Aquest fet, i el no comptar amb un porter suplent en la banqueta, han provocat que s’haja hagut de posar el lateral dret Álvaro Cascant. Ho han intentat des de lluny Pitu en la pròpia falta i Yeray Pastor en el 36′ però no han aconseguit inaugurar el marcador. El Muro, per part seua, ha creat perill a pilota parada, com en una falta lateral que ha pentinat fora l’ex de L’Olleria Isac en el 25′, i en una falta llançada per Aitor des del centre del camp que Víctor Expósito ha salvat amb dificultats en el 46′.

Alejandro Tormo ha revolucionat el partit

Després del descans ha arribat la pluja de gols. En el 49′ el recentment incorporat Alejandro Tormo ha tornat a demostrar la seua velocitat i punteria cavalcant després d’una pilota llarga i batent a l’improvisat porter al mà a mà. En el 58′ Borja Borredà ha aprofitat una pilota rebutjada en l’àrea per a afusellar, i tres minuts després el mateix Borja Borredà ha disparat al pal i ha aparegut Víctor Muñoz amb la canya per a fer el 3-0. A partir d’ací els dos equips han acabat de moure les seues banquetes i ha sigut el Muro el que ha gaudit de les ocasions més clares.

I és que Miguel ho ha intentat en el 66′ amb un tir llunyà que ha marxat fora per poc, mentre que en el 77′ un centre de Samu l’ha cabotejat fora per poc el mateix Miguel. Però ha sigut un miratge, perquè Alejandro Tormo ha continuat sent un punyal en la seua banda i després d’un tret seu en el 80′ que ha marxat fora per poc, al minut següent una nova cavalcada seua ha acabat amb un centre que ha cabotejat Francesc per a anotar el 4-0.

Han jugat els dos juvenils convocats, Julen i Alejandro Such

Gran partit de l’equip dirigit per Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro que ja espera nou rival, mantenint-se els emparellaments per proximitat geogràfica amb eliminatòries a partit únic per a aquesta destacada competició en la qual el guanyador es classifica per a la pròxima edició de la Copa del Rei. Destacar per últim que han comptant amb minuts dos juvenils, el migcampista Alejandro Such i el davanter Julen.

FITXA TÈCNICA:

L’OLLERIA CF: Víctor Expósito; Ricardo Gil, Raúl Mollá (Francesc, 68′), Samuel, Nico Albiñana (Álex Díaz, 55′); Emilio Ortolà ‘Gatu’, Yeray Pastor (Alejandro Such, 77′); Borja Borredà, Pitu, Marc Escrivà (Alejandro Tormo, 45′); i Víctor Muñoz (Julen, 68′).

MURO CF: Alfonso; Álvaro Cascant, Aitor, Isac, Nácher (Aarón, 64′); Miguel, Gorka (Tete, 57′); Samu (Eugeni, 57′), David, Marco Ferrer; i Álex Torrella (Peiró, 70′).

GOLS: 1-0 Alejandro Tormo (49′); 2-0 Borja Borredà (58′); 3-0 Víctor Muñoz (61′); 4-0 Francesc (81′).

AMONESTACIONS: Als locals Marc Escrivà (45′) i Julen (69′); i als visitants Álex Torrella (12′) i Gorka (18′). A més ha expulsat al porter visitant Alfonso per roja directa (27′).