23 C
Divendres, març 29, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaL'Olleria passa als huitens de La Nostra Copa després de véncer a...

L’Olleria passa als huitens de La Nostra Copa després de véncer a Moixent (0-2)

No ha fallat el conjunt vidrier enfront d’un Moixent que malgrat militar en Primera Regional ha oferit una bona imatge, sobretot a nivell defensiu.

El partit ha començat amb L’Olleria dominant davant un Moixent que ha apostat per un sistema clarament defensiu amb una línia de cinc defenses reforçada amb dos pivots defensius. Malgrat això, després d’un parell d’aproximacions tímides dels visitants destacant sobretot una rematada acrobàtica de Christian Escrivà després d’un córner tret per Pitu en el 6′, la més clara ha sigut per als de Primera Regional després d’una falta penjada que ha guanyant Jesús Micó i ha vist com Rubén Martínez realitzava una gran parada en el 14′.

Christian Escrivà ha sigut el més perillós durant el primer temps

Ja en el minut 26, en una passada entre línies cap a Christian Escrivà, ha sigut el porter local el que ha estat molt atent i encertat per a tapar la seua rematada, mentre que a la mitja hora un centre d’Álex Díaz l’ha rematat Christian Escrivà amb la testa i Aitor Iñesta l’ha blocaat. Ha tornat a aparéixer amb perill en atac el Moixent en el minut 33 després de recuperar Pablo Jorques en zona perillosa i disparar a porteria des de la frontal, però massa centrat. I ha sigut en el minut 41 quan ha arribat el primer gol de la gèlida vesprada-nit gràcies a una genialitat de Christan Escrivà, que ha definit amb un tir creuat totalment inassolible.

Després del pas pels vestuaris el conjunt de La Vall d’Albaida s’ha mostrat segur en labors defensives per a com a mínim mantindre el seu avantatge, transcorrent el segon temps sense moltes ocasions. La primera ha sigut un gol anul·lat a Marc Tormo en el 61′ per fora de joc després d’una falta treta per Álex Díaz, mentre que cinc minuts després Pitu ha disparat molt centrat des de la frontal. Just després ha tingut una altra clara el Moixent després d’una gran jugada d’Andreu Butiñá, que ha passat arrere i Esteban Sanz, en posició franca, no ha connectat amb encert.

El Moixent s’ha quedat amb deu, però la sentència no hi ha arribat fins al minut 89

Al minut següent el Moixent s’ha quedat amb un menys en veure el central Sergio Pont la segona groga i encara així, en el 84′, ha hagut d’aparéixer Rubén Martínez per a realitzar una parada providencial després d’un tir a boca de canó. Abans l’ha tinguda Nico Cháfer després d’una falta penjada i de nou Aitor Iñesta ha realitzat una altra gran parada (77′), i també ha pogut marcar Borja Borredà, que s’ha internat però ha disparat fora (78′). La sentència no ha arribat fins al minut 89, quan Gonza ha penjat l’esfèric, Alejandro Tormo l’ha deixada de cara i Víctor Muñoz ha afusellat.

Nova victòria dels de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro en La Nostra Copa per a classificar-se per a la següent ronda, prevista per al 15 de febrer. Mentrestant, tocarà seguir centrats en la lliga, en la que acaben la primera volta aquest dissabte visitant a l’Alberic en un duel programat per a les 16:30 hores.

FITXA TÈCNICA:

MOIXENT CF: Aitor Iñesta; Marc Navalón, Carles Pérez, Sergio Pont, Ismael Sánchez (Aarón, 89′), Javier Palmi (Ferran Pla, 73′); Rubén Dubal, Adrián Barberá; Rodrigo Sánchez (Esteban Sanz, 59′), Pablo Jorques (Víctor Dubal, 73′) i Jesús Micó (Andreu Butiñá, 59′).

L’OLLERIA CF: Rubén Martínez; Ricardo Gil, Marc Tormo, Samuel, Álex Díaz; Yeray Pastor (Emilio Gil, 70′), Emilio Ortolà ‘Gatu’; Borja Borredà, Pitu (Nico Cháfer, 70′), Marc Escrivà (Gonza, 59′); i Christian Escrivà (Víctor Muñoz, 59′).

GOLS: 0-1 Christian Escrivà (41′); 0-2 Víctor Muñoz (89′).