14.4 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria goleja al Montaverner en una segona part de bojos

L’Olleria goleja al Montaverner en una segona part de bojos

De 0-0 al descans a 7-1 al final, així va ser l’encontre amistós entre L’Olleria i el Montaverner que va tindre dos parts totalment diferents, amb Francesc marcant un ‘hat-trick’ i Ricardo Gil i Víctor Muñoz un doblet cadascun.

Bona imatge del Montaverner en el primer temps

En els primers compassos de partit el Montaverner va estar molt ben plantat sobre el terreny de joc per a fer que la diferència de categoria no es notés. El conjunt de Primera Regional, entrenat per l’ex de L’Olleria Salva Estruch, també va apostar en molts moments per traure el baló jugat des de darrere i va plantar cara.

No obstant, ja en el primer temps les ocasions més clares van ser per al combinat de Preferent, com una falta lateral treta per Pitu que es va marxar fora, o un córner rematat per Eric Valiente dins de l’àrea petita en el que tampoc va veure porteria. A més, un centre-xut d’Alejandro Tormo es va marxar fora per poc, i un remat de Gonza en posició franca el va blocar un defensa.

Francesc s’estrena per partida triple

Després del descans, i amb els canvis que van anar produint-se, va anar notant-se molt més la diferència de categoria i que L’Olleria està molt més rodat, veient els de Primera Regional com anaven caient els gols un darrere de l’altre. El primer es va produir després del rebuig d’un córner, on va aparèixer Víctor Muñoz per a marcar de tacó amb un bonic recurs.

Després el mateix futbolista es va vestir d’assistent, ja que en un baló llarg, li va guanyar la partida a un defensa per a fer-li la passada de la mort a Francesc, que no va fallar, igual que tampoc ho va fer després de caçar el rebuig del porter a un centre-xut. També es va sumar a la festa Ricardo Gil, completant amb encert una jugada assetjada a baló parat.

Víctor Muñoz ja porta cinc gols

Francesc va firmar el seu ‘hat-trick’ amb un gol de bella factura, ja que va rebre un baló llarg i va batre per dalt al porter visitant. Per la seua part, Víctor Muñoz va tornar a veure porteria al rematar un córner, fent l’ex de L’Alcúdia de Crespins el seu quint gol de la pretemporada. També va fer doblet Ricardo Gil, al caçar un rebuig del porter rival després d’una falta directa treta per Emilio Gil.

Ja en els últims minuts el Montaverner va fer el seu gol de l’honor, acabant el penúltim partit de pretemporada amb el resultat de 7-1. L’últim rival serà el Buñol del Grup II de Preferent, al que visitaran el dimecres 24 a les 20:15 hores, tractant-se d’un equip sempre punter en la màxima categoria regional.

Més minuts per al juvenil Alejandro Such en el primer equip

Mencionar per últim que en aquesta ocasió Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro van alinear a Rubén Martínez (Nico De Sanfélix, 46’); Borja Borredà, Raúl (Ricardo Gil, 70’), Nico Albiñana (Alejandro Such, 70’), Álex Díaz; Emilio Ortolà ‘Gatu’ (Ferran, 65’), Eric Valiente (Emilio Gil, 65’); Alejandro Tormo (Marc Escrivà, 46’), Pitu, Gonza (Víctor Muñoz, 46’); i Francesc (Carlos Albuixech, 80’).