8.3 C
Albaida
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolLa Nostra CopaL’Olleria elimina a un aguerrit Montaverner en un partit amb huit gols

L’Olleria elimina a un aguerrit Montaverner en un partit amb huit gols

Bonic derbi de La Nostra Copa el viscut en el Ricardo Cháfer de Montaverner, on L’Olleria de Preferent ha sigut superior en el primer temps, però ha vist com el conjunt de Primera Regional no s’ha rendit en cap moment, caient amb honors en un duel que ha arribat a anar 1-5 i que ha tingut huit gols en total.

L’Olleria ha eixit amb molta força per a evitar sorpreses

A penes 20 segons han passat quan en una pilota llarga Víctor Muñoz ha sigut derrocat pel porter i el col·legiat ha assenyalat una pena màxima que Emilio Gil ha transformat en el 0-1. El gol ha donat ales a L’Olleria, que no s’ha conformat i ha buscat ràpidament el segon amb la intenció d’evitar-se complicacions. Carlos Albuixech des de lluny i Gonza amb un tir des de dins de l’àrea que el porter ha parat en dos temps ho han intentat, però el 0-2 ha arribat després d’una internada de Víctor Muñoz, que ha posat una passada arrere per a que Carlos Albuixech afusellara en el minut 12. El mateix Víctor Muñoz, que estava sent el millor del partit provocant un penal, realitzant una assistència i insistint molt en atac, s’ha lesionat i ha hagut de ser substituït.

A partir d’ací, el Montaverner ha aconseguit llevar-se la pressió de damunt i ja en el minut 28 ha tingut la seua primera oportunitat en una falta frontal llançada per Pep a la barrera i el posterior rebuig l’ha enviat fora, mentre que al minut següent ha respost Emilio Gil amb un tir que ha marxat fora per poc. No obstant això, encara ha arribat el tercer en el minut 32, quan Francesc ha resolt amb encert una contra en la qual els locals han reclamat que s’ha iniciat amb una falta. En el tram final el Montaverner ha anat a més i ha viscut els seus millors minuts del primer temps, però l’ocasió més clara ha sigut per al visitant Francesc, però el seu tir llunyà ha fregat el travesser.

El Montaverner ha cregut en tot moment i inclús se’ls ha anul·lat un gol amb 3-5

La segona meitat ha començat amb una autèntica pluja de gols. Abans del segon 50 han sigut els visitants els que han comés penal, quan en una pilota llarga Marc Tormo ha derrocat a Jara, reclamant els de casa la roja directa. Rubén Martínez ha parat en primera instància, però el mateix Joan no ha fallat en el rebuig. Era el 1-3 amb tota una part per davant però en menys de cinc minuts el conjunt vidrier ha marcat dos gols. Primer Carlos Albuixech després de caçar una pilota solta, i després Francesc de cap després d’un centre de Carlos Albuixech. Això sí, malgrat el marcador tan advers, els de Salva Estruch han tirat de garra i coratge i no s’han donat per vençuts en cap moment.

En el minut 59 Ochoa ha marcat el 2-5 després de recuperar en camp contrari, i en el 65′ arribava el tercer local amb un golàs de Camilo des de fora de l’àrea després de rebre de cara. El Montaverner creia en les seues opcions de donar la campanada, i fins i tot han vist com tres minuts més tard se li anul·lava un gol a Jara per fora de joc. Amb l’afició totalment bolcada, els de casa han donat la cara en tot moment enfront d’un rival de categoria superior, produint-se ocasions en les dues àrees, com dues del visitant Pitu, una en el 73′ i una altra en el 86′. Per part dels de casa han pogut marcar Sergi en el 81′ amb un tir llunyà que ha marxat fora per poc, i Pep en el 87′ després de rematar una falta penjada en el segon pal. Ja en el 91′ ha sigut el visitant Emilio Ortolà ‘Gatu’ el que ha rematat un córner i un defensa l’ha salvada.

Al final, ovació de gala dels aficionats del Ricardo Cháfer, que després d’eliminar a l’Agullent i al Llutxent s’acomiaden de La Nostra Copa després de caure amb el cap ben alt enfront del segon classificat del Grup III de Preferent, un L’Olleria que amb el marcador tan a favor que ha arribat a estar 1-5 ha optat per ser més prudent i deixar transcórrer els minuts, tenint una cita de vital importància en la següent jornada de lliga, perquè els de Jose Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro visitaran el dissabte a partir de les 17.00 hores al Tavernes de la Valldigna, cinqué classificat amb cinc punts menys.

FITXA TÈCNICA:

UD MONTAVERNER: Aitor; Esteve, Juan, Álex (Sergi, 53’), Ochoa; David Vidal (Cuque, 76’), Eloy (Camilo, 53’), Pep, Carlos (Rafa, 76’); Joan; i Jara.

L’OLLERIA: Rubén Martínez; Alejandro Tormo (Álex Díaz, 63’), Ricardo Gil, Marc Tormo (Nico Albiñana, 63’), Lucho; Emilio Ortolà ‘Gatu’, Emilio Gil (Nico Cháfer, 71’); Pitu, Víctor Muñoz (Francesc, 18′), Gonza (Marc Escrivà, 71’); i Carlos Albuixech.

GOLS: 0-1 Emilio Gil de penal (2′); 0-2 Carlos Albuixech (12′); 0-3 Francesc (32′); 1-3 Joan (47’); 1-4 Carlos Albuixech (48’); 1-5 Francesc (50’); 2-5 Ochoa (54’); 3-5 Camilo (65’).

AMONESTACIONS: Als locals Aitor (1’), Jara (36’), Camilo (56’), Sergi (62’), David Vidal (68’) i el porter suplent Rafael (72’); i als visitants Ricardo Gil (36’), Marc Tormo (46’) i Carlos Albuixech (69’).