17.7 C
Dijous, abril 25, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolL’Olleria cotissa a l’alça amb altra victòria en Pedreguer

L’Olleria cotissa a l’alça amb altra victòria en Pedreguer

Segueix la bona dinàmica del conjunt vidrier, que ha aconseguit guanyar en el camp del Pedreguer (2-0) i acumula 6 partits sense perdre, encadenant per primera vegada dos triomfs seguits per a seguir refermant-se en la mitat superior de la taula.

Duel molt exigent d’avant un equip molt intens

La primera meitat ha destacat sobretot per l’agressivitat del Pedreguer, amb entrades molt dures. Damunt en els primers minuts han aconseguit clavar a L’Olleria en el seu camp, i encara que no han gaudit d’ocasions, els que creaven més perill eren els de casa, però poc a poc els de La Vall d’Albaida han entrat en dinàmica en aquest camp més curt i estret i davant un equip que pressionava de forma costant.

Les ocasions no han sigut molt nombroses en cap dels dos equips ja que apart del gol registrat en el minut 20, sols cal destacar un parell de centres del local Álex Gayá en el que Dami Cerdà ha blocat amb molta seguretat, i pels visitants un parell de córners en els que la defensa del Pedreguer ha estat molt atenta. Respecte al gol, ha sigut un baló perfectament filtrat per Sergio Fuentes per a la carrera de Christian Escrivà, que ha regatejat al porter i ha definit a porta buida.

Christian Escrivà i Gonza torner a veure porteria com la setmana passada

En el segon temps els alacantins tampoc han deixat fer el futbol habitual d’un seriós L’Olleria que ha tingut que tirar d’ofici davant un equip que únicament ha apostat pel joc directe. La primera de la segona meitat ha sigut per als visitants en una passada en llarg per a Christian Escrivà, que ha fet un control orientat per a fer un centre a un Sergio Fuentes que s’ha topat amb una gran intervenció del porter en una clara ocasió en busca de la tranquil·litat. També s’ha registrat un centre de Gonza que el porter no bloca, Emilio Gil la deixa de cara a Quico Vañó, un poc escorat, i el porter l’ha parat.

També ho ha intentat Emilio Gil des del mig del camp, però no ha trobat porteria, mentre que el Pedreguer gaudia de varies faltes laterals tretes per Álex Gayá, però la defensa ha estat molt bé de nou, molt expeditius per dalt en aquest exigent duel. Ja en el minut 72 marcava Gonza gràcies a una gran assistència de Raúl Sanjuán, picant el baló al segon pal per damunt d’una defensa que havia quedat desajustada, aconseguint el gol que ha donat tranquil·litat a l’equip per a afrontar els últims minuts apostant pel contraatac mentre tenien el partit controlat. Sí que és cert que els locals ha reclamat penal fins a en dos ocasions, però el col·legiat no ha assenyalat res.

Sis partits sense perdre i per primera vegada encadenen dos victòries

Ja són 6 els partits que porta sense perdre l’equip entrenat per José Jaime Alemany i Roberto Carlos Navarro, registrant 3 empats i 3 victòries i, per primera vegada aquesta temporada, encadenant dos victòries consecutives. Ara buscaran mantenir la gran dinàmica que porten en el pròxim duel en el que rebran la visita del Muro. Per últim, mencionar que ha debutat el nou fitxatge realitzat, el central cedit per l’Ontinyent 1931, Marc González, i també s’ha produït la estrena com a titular de Sergio Fuentes, qui precisament ha fet l’assistència del primer gol.

FITXA TÈCNICA:

CE Pedreguer: Christian; Cabanilles (Jordi Montaner, 74’), Miquel, Devesa, Cristian De Luis, Hucha, John (Axel, 55’), Carles Mondejar (Iván Giménez, 63’), Carles Cambronero (Borja Carbo, 55’), Álex Gayá i Abel Roselló (Maverik, 55’).

L’Olleria CF: Dani Cerdà; Bena, Marco Ferrer, Borja Borredà (Marc González, 66’), Emilio Gil, Christian Escrivà (Raúl Sanjuán, 66’), Sergio Fuentes (Javi Balbastre, 66’), Emilio Ortolà ‘Gatu’, Quico Vañó (Pitu, 80’), Nico Albiñana i Gonza (Rafa Gil, 88’).

GOLS: 0-1 Christian Escrivà (20’); 0-2 Gonza (72‘).

ÀRBITRE: Juan José Úbeda Cuadros. Amonesta als locals Álex Gayá (16’), Abel Roselló (41’), Devesa (44’), Miquel (50’), Carles Mondejar (58’) i Axel (83’); i al visitant Bena (38’).