7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeVall d´AlbaidaL´OlleriaL’Olleria celebra la Setmana de l’Arbre amb multitud d’activitats

L’Olleria celebra la Setmana de l’Arbre amb multitud d’activitats

La Setmana de l’Arbre 2022 de l’Olleria començava aquest dilluns, 31 de gener, amb una activitat on les xiquetes i xiquets de 1r i 2n de primària del CEIP Isabel la Catòlica visitaven el Paratge Natural de l’Heretat del Salido. Junt amb els membres del taller d’ocupació “L’Heretat del Salido II”, les xiquetes i xiquets van plantar arbres autòctons com ara carrasques, pins pinyoners, lledoners i arbocers, seguint el Pla de Reforestació impulsat per l’Ajuntament de l’Olleria.

L’alumnat de 5é i 6é de primària del CEIP Isabel la Catòlica han estat els següents en visitar el Paratge Natural de l’Heretat del Salido. Novament amb els membres del Taller d’ocupació ‘L’Heretat del Salido’, han plantat carrasques seguint el mateix Pla de Reforestació.

Les xiquetes i xiquets de l’Escola Infantil Municipal també han tingut ocasió per a formar part del conjunt d’activitats commemoratives de la Setmana de l’Arbre. En aquesta ocasió l’activitat començava amb un contacontes que tractava de sensibilitzar els més menuts en la cura dels arbres i la natura. Després, un taller de decoració de cartells i pedres amb pintura de dits va servir per a identificar cadascun dels arbres que van plantar les diferents classes.

DIA DE L’ARBRE DE LA QUINTA 2021

Des de la Regidoria de Medi Ambient s’ha organitzat, per tercer any consecutiu, la iniciativa amb la qual es convida els pares i mares de les xiquetes i xiquets nascuts l’any 2021 a plantar un arbre en representació del naixement dels seus fills.

L’arbre escollit per a plantar engany és el freixe de flors blanques, una de les espècies autòctones de la nostra comunitat que, a més, simbolitza la solidesa i la joventut.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe