18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaAgullentL’Ivace subvenciona les millores de l’àrea industrial d’Agullent amb més de 165.000...

L’Ivace subvenciona les millores de l’àrea industrial d’Agullent amb més de 165.000 euros

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha concedit una ajuda de 165.516,80 euros a l’Ajuntament d’Agullent per tal de millorar, modernitzar i dotar d’infraestructures i serveis el polígon industrial. En concret, s’actuarà sobre els polígons IP2, IP3, IP4, IP5, IP6, IP7 i IP8 d’Agullent.

Entre les actuacions que ha subvencionat l’Ivace es troba la instal.lació d’iluminació i canalització de la xarxa enterrada de fibra òptica en el secor IP2, ampliació d’amplària de voreres en el sector IP2, reposició de talús de contenció de la Avinguda França danyat per escolaments i millora de la captació d’aigües pluvials en el sector IP7, regeneració, adequació paisatgística i millora de les rotondes de la vial Avinguda Ontinyent, millora del recorregut biosaludable i tasques de pintura i senyalització viària.

A més, aquestes actuacions tenen com objectiu principal homogeneïtzar i unificar les zones d’urbanització realitzades, centralitzar el grau d’il·luminació i tipus de lluminàries, ampliar la xarxa de canonada disponible per a l’extensió de xarxa de telecomunicacions i fibra òptica, millora del trànsit per al vianant , millorar la sostenibilitat i reducció de l’impacte visual de les instal·lacions aèries i millorar la seguretat vial i ciutadana. 

L’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Segons el batle, “aquesta operació permetet actuar de nou a tots els polígons del terme municipal i reforçar d’aquesta manera el teixit industrial pel qual fa anys que estem treballant i apostant”. Muñoz remarca la importància de fer inversions en aquestes zones per “modernitzar-les i fer-les atractives perquè les empreses instal.lades compten amb tots aquests serveis per a desenvolupar la seua activitat de la forma més òptima”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe