7.1 C
Albaida
Dilluns, febrer 6, 2023
HomeFestesLidón Valer dirigirà 'Chimo' a l'Entrada de bandes d'Ontinyent 2023

Lidón Valer dirigirà ‘Chimo’ a l’Entrada de bandes d’Ontinyent 2023

A més, Xeles Tortosa Mora serà l’encarregada de realitzar el Cartell de Festes 2023

A un mes de celebrar-se el Mig Any Fester d’Ontinyent, la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia ha anunciat que Lidón Valer Cabaleiro serà l’encarregada de dirigir la marxa mora ‘Chimo’ a l’Entrada de bandes del dijous 24 d’agost de 2023 a les Festes de la capital de la Vall d’Albaida. Així, la Junta de Govern de la Societat de Festers ha confiat en la directora castellonenca a proposta del president de la societat.

A més, l’Ajuntament d’Ontinyent, a proposta de la Societat de Festers, ha encarregat la realització del Cartell de Festes 2023 a Xeles Tortosa Mora.

Foto: Moros i Cristians Ontinyent Facebook

Lidón Valer és, des de fa un any, la directora de la Jove Banda Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). La castellonenca obté el Títol Superior de Percussió amb el professor Josep Vicent i el Títol Professional de Piano en el Cons. Superior de Música de Castelló, aconseguint les màximes qualificacions, a més de la Diplomatura de Mestra d’Educació Infantil i Llengua Catalana en la Universitat Jaume I de Castelló. També va realitzar el Curs Superior de Gestió de Societats Musicals en la UJI al 2011.

Al 2022 va ser el bocairentí Jaume Blai Santonja el que va agafar la batuta per dirigir a centenars de músics a la Plaça Major per crear una imatge que va pegar la volta al món. Ara, això serà feina de Lidón Valer, qui té una gran experiència com a directora.

https://www.youtube.com/watch?v=Er0OG0Hl_5k
ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe