19 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeFutbolOntinyent 1931L'home dels últims minuts, Diego Cambra, rescata un empat per a l'Ontinyent...

L’home dels últims minuts, Diego Cambra, rescata un empat per a l’Ontinyent 1931 (1-1)

L’Ontinyent 1931 ha empatat a 1 contra la UD Castellonense en el que ha sigut el partit més complicat fins ara per als de Roberto Bas. Una errada defensiva a la primera part ha fet que els del Clariano remaren durant tot el partit per aconseguir l’empat, que ha arribat amb un gol de Diego Cambra a la recta final.

La UD Castellonense ha fet gala la seua condició de local a la primera part

Els de Roberto Bas sabien que la visita a l’Almenà no anava a ser gens fàcil, i així ha sigut. Als primers instants el joc ha estat molt igualat, i a mesura que passaven els minuts es notava la condició de local de la UD Castellonense. Per això, a l’Ontinyent 1931 li ha costat entrar en partit, i a penes ha creat perill en la primera mitja hora de partit. Amb la dificultat d’accedir a les àrees contràries l’única via era el baló parat.

Passats els primers 20 minuts, una falta llançada per Marcos Castells ha acabat amb un remat de Ramsés, qui ha aprofitat els dubtes en la defensa ontinyentina i l’eixida de Cristian per fer el primer tant del partit amb un remat de cap. Als instants següents li ha costat molt al conjunt del Clariano reaccionar. No ha sigut fins el final de la primera part quan els blanc-i-negres han començat a aproximar-se a la porteria contrària gràcies al desequilibri que creava un enèrgic Nico. En canvi, el marcador al descans era d’1 a 0.

Alberto Botella es prepara per a llançar un córner

Diego Cambra s’ha tornat a vestir d’heori

La segona part no anava a ser més fàcil que la primera. L’Ontinyent 1931 s’ha trobat amb un Castellonense molt ben col·locat defensivament, i que ha deixat pocs espais a l’esquena. L’ocasió més clara dels blanc-i-negres l’ha tingut Alberto Osoro amb un remat de cap que ha salvat amb una gran estirada Juan Camilo.

L’encontre s’ha començat a calfar als minuts finals. Pareixia que li anava a costar molt empatar a l’Ontinyent 1931, però Diego Cambra ha eixit al rescat després d’agafar un rebuig d’un córner i rematar per baix i fer l’1 a 1. El migcampista d’Aielo de Malferit ja va fer gols importants la temporada passada com a Calpe o a Benidorm.

La intensitat i els nervis anaven pujant, i el local Joan Sanchis ha sigut expulsat per doble groga al final del partit. Als minuts previs al xiulit definitiu l’Ontinyent 1931 ha assetjat la porteria de Juan Camilo, però sense èxit. A més, el Castellonense ha tingut una molta clara a l’últim minut, però Cristian ha volat per evitar la derrota ontinyentina.

D’aquesta manera, els de Roberto Bas aconsegueixen un valuós empat contra un rival directe com la UD Castellonense. Així, l’Ontinyent 1931 ha tret un punt en un partit que a mesura que anaven passant els minuts es veia més difícil traure alguna cosa positiva. Ara, toca pensar en el derbi del pròxim cap de setmana contra el Deportivo Ontinyent.

A Vilanova de Castelló s’han desplaçat un bon nombre d’aficionats ontinyentins, a més de la Peña La Torreta i els Incondicionals 1931

FITXA TÈCNICA

UD CASTELLONENSE: Juan Camilo; Ramsés (Bryan Albert 45′), Marcos Castells, Alberto Sanchis, Jesús Prats (Marc Villar 66′), Daniele (Natalio 80′), Sergi García, Jefrie, Santi Villanueva (Rafa Hervás 66′), Joan Sanchis i Jony (Marcos Campos 73′)

ONTINYENT 1931: Cristian; Chimo Reig (Lluis Felipe 45′), Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta (Jorge García 74′); Alberto Botella, Alberto Osoro (Diego Cambra 83′), Jesús García (Juli 53′); Nico Cabanes (Andreu Serrano 74′), Casti i Juanjo Calvo

GOLS: 1-0 Ramsés (23′); 1-1 Diego Cambra (88′)

ÀRBITRE: Gustavo Lázaro Prieto. Amonesta als locals; Alberto Sanchis (47′), Joan Sanchis (67′ i 88′), Natalio (83′), Jefrie (88′) i als visitants: Pablo Bonet (9′) i Juli (89′) i expulsa al local Joan Sanchis (88′)

ASSISTENT 1: Nicolae Dragos Serban

ASSISTENT 2: Andrés García Gimeno