14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset perd una gran oportunitat de dominar la lliga (55-54)

L’Eset perd una gran oportunitat de dominar la lliga (55-54)

L’Eset va malbaratar una oportunitat d’or per pegar un colp d’autoritat en lliga després de perdre a Novelda davant el Jorge Juan per tan sols un punt (55-54). Un deficient últim quart, amb tan sols sis punts anotats van permetre als novelders capgirar un partit que va estar dominat pels ontinyentins durant tres parts. Des de l’inici, els de Saúl Blanco van controlar el lluminós amb avantatges còmodes, però no decisius. Així, els dígits al descans deixaven un esperançador 24-33.
La tornada de vestidors va deixar una història semblant al primer temps, amb un Eset, líder de la categoria, demostrant la superioritat en la pista del segon en la taula, amb un resultat de 36 a 48 a la conclusió del tercer parcial.
Quan semblava que els col·legials anaven a sumar un nou triomf lliguer, va vindre la desfeta blanc-i-blava amb un parcial 19-6, molt aclaridor de què va passar en el darrer quart. Moltes errades en la cistella rival i molts balons perduts deixaren un final inesperat que es va traduir amb un 55-54 que certificava la segona derrota dels de la Vall d’Albaida en lliga.
Des del Martínez Valls intenten assimilar la derrota com un pas més en l’aprenentatge competitiu de l’equip que ja té la mirada posada en el seu pròxim objectiu que no és altre que l’Enguera, diumenge a les 19 hores al Pavelló Jaime Alegre.