14.7 C
Dimecres, abril 17, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset-Ontinet torna a la senda de la victòria amb un triomf molt...

L’Eset-Ontinet torna a la senda de la victòria amb un triomf molt ajustat

Els de Saúl Blanco han vençut al Bàsquet Altea per 93-91 a un partit al qual els visitants van estar molt encertats.

Després d’un bon inici de temporada, la setmana passada l’Eset-Ontinet va perdre inesperadament davant l’Interkozha Elx Bàsket. Per això, l’equip ontinyentí volia tornar a guanyar per seguir a la part alta de la classificació, i així va ser. El conjunt dirigit per Saúl Blanco va derrotar al Bàsquet Altea per 93-91 al Pavelló Municipal d’Esport d’Ontinyent.

L’Eset-Ontinet va estar per davant al marcador durant tot el partit, en canvi, l’encontre va estar marcat per diferents etapes. Als primers minuts ja es va notar el canvi de mentalitat de l’equip respecte a la jornada anterior. Els locals mantingueren als tres primers quarts un avantatge molt important al marcador.

Al final de l’encontre el Bàsquet Altea va pressionar i amb un gran encert als llançaments, sobretot als tirs lliures, va aconseguir retallar 9 punts a l’últim quart, però no va ser suficient. Finalment, l’Eset va eixir guanyador, tot i sofrir fins a l’últim segon.

“Hem tingut 3 avantatges amplis al partit, però no hem sabut rematar-lo i ells al final han pressionat. És un marcador ajustat, però hem tret garra i hem aprés dels errors”, va declarar Saúl Blanco, entrenador de l’Eset-Ontinet després del partit.

L’Eset es col·loca segon, tan sols per darrere del C.B. Mutxamel, i ja suma tres victòries i una derrota a les primeres quatre jornades del campionat. Els ontinyentins visitaran el C.A. Montemar el pròxim dissabte 14 de novembre a les 20 hores.

L’encontre també va donar lloc a un acte solidari al qual van actuar Masters Ballet i el Centre de Dansa Ópera. La venda d’entrades va ser en benefici de l’Associació Parkinson Benicadell d’Ontinyent.