20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet s'assegura l'ascens amb una gran actuació d'Alin (61-52)

L’Eset Ontinet s’assegura l’ascens amb una gran actuació d’Alin (61-52)

Després d’un encontre al qual es va sofrir i lluitar, l’Eset Ontinet ha certificat la seua classificació per a la fase d’ascens a Lliga EBA, després de véncer per 61 a 52 al CB Mutxamel. Els de Saúl Blanco s’asseguren estar entre els 4 primers, i en les 3 jornades que queden, lluitaran per proclamar-se campions.

L’Eset va anar de menys a més en el partit

L’inici de l’encontre no va ser gens fàcil per al conjunt ontinyentí. Ambdós equips van començar molt encertats ofensivament, però el ritme frenètic es va reduir al final del primer quart (19-18). El Mutxamel es va posar per davant al marcador en finalitzar el segon quart (27-28), però encara quedava la resposta dels de Saúl Blanco a una increïble segona part.

Si als dos primers quarts el partit no podia estar més igualat, l’Eset va desplegar el seu millor bàsquet al segon temps. L’equip valldalbaidí va estar molt més encertat després del descans, i va acabar el tercer quart amb una diferència més tranquil·la (47-43).

Tot i que a l’inici pareixia que l’encontre anava a estar molt més igualat, l’Eset Ontinet va aconseguir la victòria amb més facilitat de la que s’esperava. Finalment, els col·legials es van imposar per 61 a 52 a un bon Mutxamel. A més, cal destacar la gran actuació del pivot romanés, Alin, qui va ser el màxim anotador de l’encontre amb 18 punts.

Els ontinyentins ja miren les 3 últimes finals de lliga. Les dues primeres seran enfront del CB La Vila i el Dénia. L’últim serà contra el Jorge Juan, on s’espera que siga el partit decisiu pel primer lloc. Amb l’ascens assegurat, el conjunt de Saúl Blanco lluitarà, sobretot, per quedar entre els dos primers, ja que aquests equips parteixen amb avantatge a la segona fase d’ascens.