20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet resol a l'últim quart un encontre sofrit davant l'Elx (71-55)

L’Eset Ontinet resol a l’últim quart un encontre sofrit davant l’Elx (71-55)

El conjunt de Saúl Blanco ha estat per baix al marcador durant els dos primers quarts. En canvi, a la part final de l’encontre l’equip ha mostrat el seu millor joc per imposar-se als il·licitans.

L’Eset Ontinet ha complit una jornada més amb els deures i continua invicte com a local després de guanyar a l’Interkozha Elche Bàsket per 71 a 55. Aquesta ha sigut una oportunitat de venjança per als de Saúl Blanco, ja que a la primera volta van perdre inesperadament a Elx per 79 a 73.

A l’inici de l’encontre, el conjunt il·licità va marcar la velocitat del partit amb un ritme baix. Per això, els de Saúl Blanco van estar incòmodes als dos primers quarts. L’avantatge de l’Elx no va ser molt contundent en acabar el segon quart (30-35), per la qual cosa l’Eset no va estar mai fora del partit, i la remuntada era més que possible.

L’Eset va imposar el seu joc ràpid als dos últims quarts per guanyar el partit

Després del descans, el conjunt ontinyentí es va retrobar amb el seu millor joc i li va pegar la volta al marcador. Els locals van començar a pressionar i a clavar el ritme que ells volien amb molta velocitat. Per això, en finalitzar el tercer quart, l’Eset ja anava per davant al lluminós (49-46).

L’Eset Ontinet és colíder junt amb el Jorge Juan. Foto: Vicent Gandía

Els últims minuts de l’encontre van ser un monòleg de l’equip dirigit per Saúl Blanco. Els ontinyentins van desplegar tot el seu bàsquet a la part final de l’encontre per prendre la seua pròpia venjança pel partit d’anada a Elx. L’encontre acabava 71-55 per a un Eset Ontinet que continua líder junt amb el Jorge Juan amb 24 punts.

“Ens està costant molt en tots els partits perquè tots els equips saben competir. Nosaltres tenim una diferència que és que quan juguem ràpid i un poc més fluid és quan traem les distàncies, i en aquest fins als últims 7-8 minuts no hem explotat eixa virtut”, ha afirmat Nacho Castelló, jugador de l’Eset Ontinet en acabar el partit.

Els de Saúl Blanco tenen la mentalitat posada al seu pròxim partit davant el Bàsquet Altea. En canvi, també es mira la classificació per a seguir sumant i apropar-se a l’objectiu de l’ascens: “Hem de continuar treballant per a agafar el millor to i aconseguir l’objectiu de quedar primers, si pot ser”, ha declarat Nacho Castelló.