24.7 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet guanya al CA Montemar (76-53) i torna al camí de...

L’Eset Ontinet guanya al CA Montemar (76-53) i torna al camí de la victòria

El conjunt de Saúl Blanco ha estat per damunt al marcador durant tot el partit, tot i que l’equip ontinyentí ha estat més encertat als dos primers quarts de l’encontre.

Després de la derrota de la setmana passada davant l’Altea, l’Eset Ontinet ha tornat a la senda de la victòria després de guanyar al CA Montemar per 76-53. A la primera volta en casa del Montemar els ontinyentins també es van emportar la victòria per 77-98.

A l’inici de l’encontre, els ontinyentins han marcat el domini i el control total del partit i per això en acabar el segon quart els locals anaven 40-22 al marcador, deixant clares les seues intensions d’emportar-se els punts.

Una victòria per a seguir a la part alta de la classificació

Després del descans, el conjunt ontinyentí ha eixit a continuar amb el seu joc, tot i que han baixat una mica el ritme, però sense posar en cap perill la victòria. Al tercer temps el marcador ja era de 65-38, i ha sigut especialment a l’últim quart on els de Saúl Blanco han baixat més el ritme, ja que només han anotat 11 punts, posant el 76-53 final.

En acabar el partit, Jesús Sanz, jugador de l’Eset Ontinet, ha explicat que “és una victòria molt important després de la derrota davant l’Altea de la setmana passada per trobar de nou les sensacions de les victòries. Quant al partit, hem fet una primera part desitjada, i ja a la segona part ens hem deixat portar i no hem augmentat molt més la diferència al marcador”.

Per la seua part, Sergio Gómez, també jugador del club ontinyentí, ha sentenciat dient “que ara ja tenim el cap en els dos pròxims encontres que ens esperen, els quals seran molt difícils i importants“. Dimecres jugaran a casa de l’Énguera, partit ajornat, i dissabte altre partit a casa del San Pedro Moixent, pel que els espera una setmana difícil als ontinyentins.