14.3 C
Divendres, març 29, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet es manté al lideratge després de superar un partit lleig...

L’Eset Ontinet es manté al lideratge després de superar un partit lleig a Enguera (55-70)

El passat diumenge, l’Eset Ontinet es va recuperar de la dura derrota a Altea guanyant al C.A. Montemar. Així, els de Saúl Blanco volien mantenir el lideratge, i així ho han fet després de conquistar el pavelló Jaime Alegre d’Enguera aquest dimecres 16 de febrer al partit ajornat de la jornada 13.

Hem tingut un inici de partit molt bo amb una diferència de 15 punts que hem mantingut durant la resta del partit”, així definia l’entrenador de l’Eset Ontinet, Saúl Blanco, l’encontre davant l’Enguera basket. L’equip ontinyentí va fer un gran primer quart (8-19), que li va donar tranquil·litat durant tot lel partit.

El segon quart va continuar amb l’Eset per davant al marcador. Així, el conjunt de la Vall d’Albaida se’n va anar al descans 19-32 amunt. A pesar del dur joc que proposaven els visitants, els de Saúl Blanco resistien i s’aferraven en una bona defensa.

Al tercer quart (38-50), els visitants van baixar un poc la intensitat, i l’Enguera va retallar algun punt, però no els suficients com per ficar nerviós als ontinyentins. Així, l’encontre acabava 55-70 per a un Eset Ontinet que continua líder del campionat amb un punt per sobre del Jorge Juan, el segon classificat.

“Ha sigut un partit lleig, però cal aprendre a jugar aquests encontres que s’han de lluitar. No són atractius pel públic, i ens serveixen per a seguir dalt”, concloïa Saúl Blanco. L’Eset ja pensa en el pròxim partit que serà aquest dissabte 19 de febrer a les 19:15 hores a casa del San Pedro Moixent.