14.4 C
Albaida
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet continua com un tir per afrontar la part decisiva de...

L’Eset Ontinet continua com un tir per afrontar la part decisiva de la temporada (87-48)

L’Eset Ontinet segueix pel camí de l’èxit, després d’encadenar la seua quarta victòria consecutiva enfront l’Adesavi (87-48). Els ontinyentins aconseguiren un important triomf a casa que els manté al lideratge a falta de 4 jornades per al final del campionat, i amb un partit decisiu contra el Jorge Juan.

Els de Saúl Blanco van ser molt superiors durant tot l’encontre, anant sempre per damunt al marcador. Les paraules del jugador de l’Eset Ontinet, Iker Barbero descrivien a la perfecció el que havia sigut el partit: “Hem eixit totalment concentrats i amb ganes de portar-nos altra victòria més, i hem imposat el nostre ritme tant en atac com en defensa des del principi“. Al primer quart ja van aconseguir un important avantatge guanyant 24 a 5. Així, els locals ja havien posat terra pel mig, i van jugar la resta del partit amb molta tranquil·litat.

Al segon van continuar per la mateixa línia amb un 43-18. Les opcions de l’Adesavi eren molt poques, i els Saúl Blanco se sentien molt còmodes a la pista. Després del descans, la diferència es va fer encara més gran, i el tercer quart (71-33) va acabar amb un Eset Ontinet que havia fet més del doble de punts que el seu rival.

Queden 4 finals perquè l’Eset Ontinet es proclame campió

Finalment, l’encontre va acabar 87-48. Una victòria de les més contundents de la temporada per als ontinyentins, que continuen líders, un punt per damunt del Jorge Juan que és el seu perseguidor. L’equip rebrà el pròxim 6 de març a les 18:30 al Pavelló Fernando Rubio al C.B. Mutxamel.

“Ens queden 4 partits, dels quals 3 són a casa. Hem d’eixir a donar-ho tot en cadascun d’ells sense opció a relaxar-nos. Si eixim amb aqueixa actitud i amb ganes de gaudir segur que ens anirà bé tot el que ens queda”, concloïa Iker Barbero.