10.4 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet consolida el lideratge amb una nova victòria davant el C.B...

L’Eset Ontinet consolida el lideratge amb una nova victòria davant el C.B Mutxamel

Nou partit fora de casa per a l’equip de Saúl Blanco. Els ontinyentins, que tornaven a jugar fora de casa, no han defraudat i han aconseguit la victòria davant el C.B Mutxamel per 65-86.

Gran partit per a l’Eset Ontinet davant el C.B Mutxamel, en un partit que han estat per davant del marcador durant tots els quarts. Al primer temps, els de Saúl Blanco van estar molt àgils en atac i van acabar per 17-29.

Al segon quart, els ontinyentins van mantenir la bona línia en atac i en defensa, i el marcador marcava 33-46 en acabar el segon temps. “Els jugadors han fet un primera part espectacular, amb molt d’encert a l’atac”, explicava Saúl Blanco en acabar el partit.

A la tornada del descans, l’Eset Ontinet va eixir amb ganes de rematar el partit, fent un 45-69 al tercer quart. I ja a l’últim temps, els de Saúl Blanco van acabar de posar el punt final al partit amb el resultat final de 65-86. “A la segona part hem baixat un poc en ritme en atac, ja que la diferència que teníem era àmplia, però sense posar en perill en cap moment el partit’, assenyalava el tècnic del conjunt ontinyentí.

“Sabíem que era un partit molt dur contra un rival difícil, ja que ells venien de tres derrotes seguides i buscaven una victòria. Per això vull felicitar els meus jugadors. A més, aquesta victòria ha sigut una injecció de moral per al pròxim partit, ja que ens enfrontem amb un rival amb el qual tenim els mateixos punts a la classificació”, sentenciava Saúl Blanco.