12.6 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet comença la temporada amb una àmplia victòria davant el C.D...

L’Eset Ontinet comença la temporada amb una àmplia victòria davant el C.D Onil

Els de Saúl Blanco han començat amb bon peu la temporada. El club ontinyentí ha guanyat a casa del C.D. Onil per 61-101.

L’Eset Ontinet s’estrenava fora de casa i hi havien moltes ganes per veure el primer partit oficial d’aquest equip davall les directrius del tècnic Saul Gómez. I des d’un primer moment es va notar que els ontinyentins van eixir a la pista amb ganes de fer punts.

Des del primer minut l’Eset Ontinet va buscar el domini dels rebots, amb una defensa agressiva, per no deixar als d’Onil córrer, ja que és una de les seues armes principals. I la tàctica dels ontinyentins funcionava, ja que al primer quart el marcador era de 14-31.

Durant el segon i el tercer quart els de Saúl Blanco van tindre un gran encert en atac, destacant especialment Galbis. I en aquests dos temps van fer 27 punts en cada un d’ells, sent el resultat de 45-85 al finalitzar el tercer quart.

Ja a l’últim temps els ontinyentins van acabar de matar el partit, ja que tot i l’àmplia diferència de punts no es van voler relaxar en cap moment. “No vam voler relaxar-se perquè l’Onil és un equip ràpid i que pot fer-te grans parcials en poc temps”, ha explicat Saúl Blanco al finalitzar el partit.

Bones sensacions per part de Saúl Blanco

A l’acabar el partit, el tècnic del club ontinyentí ha afirmat que “vam saber jugar en equip i buscar bé els avantatges, tant interiors com exteriors, amb molt de joc d’equip i compartint la pilota”.

A més, ha explicat que “tot i que va haver-hi moments en els quals baixem la intensitat que l’Onil aprofitava per a acostar-se, reaccionem prompte i tornavem a apretar per a matar el partit”. Saúl Blanco ha quedat més que satisfet amb aquesta primera victòria i ja té el cap en el pròxim partit.