12.1 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsBàsquetL'Eset Ontinet aconsegueix l'objectiu de la permanència en lliga EBA

L’Eset Ontinet aconsegueix l’objectiu de la permanència en lliga EBA

Després de la victòria davant el CB Jorge Juan, els ontinyentins continuaran una temporada més a la categoria nacional a falta de 3 partits per al final de la lliga regular

L’Eset Ontinet serà equip de lliga EBA la pròxima temporada. Els de Saúl Blanco van aconseguir aquest diumenge la tercera victòria consecutiva que els fa matemàticament aconseguir la salvació per mantenir-se a la categoria nacional després de guanyar 58-70 al CB Jorge Juan.

Amb els resultats que s’havien donat als altres partits del grup, el conjunt del Club Martínez Valls Bàsquet ja havia aconseguit la permanència matemàticament abans de començar el seu encontre a Novelda. Així, als ontinyentins tan sols els quedava gaudir a la pista i aconseguir la tercera victòria seguida. Amb 31 punts en 10 victòries i 11 empats, l’Eset Ontinet ocupa la huitena posició i ja no podrà baixar de categoria.

L’Eset Ontinet va fer la diferència al segon quart

L’encontre a Novelda contra el CB Jorge Juan A Tártaros Gonzalo Castelló va estar dominat pel conjunt ontinyentí des del minut inicial fins a l’últim. Els primers instants van ser molt igualats, acabant 12-13 el primer quart. En canvi, el colp més fort que va inclinar la balança per als de la Vall d’Albaida va ser al segon quart, on els ontinyentins van guanyar 19-31.

Al tercer, el conjunt de la província d’Alacant va retallar distàncies amb un 47-51. Però, finalment, l’Eset Ontinet va fer el seu treball i el triomf se’n va anar cap a la capital de la Vall d’Albaida amb un 58-70.