18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentLes obres del CEIP Martínez Valls d'Ontinyent es reinicien de manera "imminent"

Les obres del CEIP Martínez Valls d’Ontinyent es reinicien de manera “imminent”

Es preveu que estiguen acabades per a març de 2025

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat aquest matí que es reprenen les obres del CEIP Martínez Valls de manera imminent. Per tant, la pròxima setmana es reiniciaran les obres del centre, les quals estaven paralitzades des de fa mesos.

L’empresa Vainsa Infraestructuras va abandonar l’obra a pesar de l’ampliació de pressupost que es va produir de 631.000 euros. Ara, gràcies a un acord de cessió amb l’empresa ATG Desarrollos (Canals) es podran reprendre les obres ràpidament.

“Per a mí, hui és un dels dies més emocionants com a regidor d’Ontinyent. Un dia que podrà estar en la història educativa d’Ontinyent”, ha assenyalat el regidor de Territori, Óscar Borrell.

Aquest acord permetrà que es reinicien les obres de manera immediata. En les previsions s’estimava que s’iniciaren en 2025, però gràcies a aquesta cessió hi ha hagut un canvi dràstic. Per tant, s’estima que en març de 2025 es puga tindre acabat el col·legi, estalviant-se un any de burocràcia i tensions amb el col·legi aturat.

Repercussió en el CEIP Vicent Gironés

“Aquest assumpte té una segona derivada, i és l’afectació que té sobre el CEIP Vicent Gironés. Esta obra suposava, no sols demorar en un any la finalització de les obres del CEIP Martínez Valls, sinó que generava un allargament en els terminis del Vicent Gironés. Açò ens permetrà aprofitar en 2024 i licitar el projecte d’obra que ja està redactat. Podrem tindre la garantia de que en el moment en que finalitze l’obra del Martínez Valls puguen estar iniciant-se les obres del Vicent Gironés, que era l’objectiu des del primer moment”, ha afegit Jorge Rodríguez.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe