12.9 C
Albaida
Dilluns, desembre 4, 2023
HomeOpinióLes festes més esperades o les més odiades?

Les festes més esperades o les més odiades?

Caminar pels carrers del poble d’Ontinyent i escoltar com el tema de conversa actual és la venda de cadires per a l’entrada de Moros i Cristians, s’ha tornat una normalitat, i no és per a menys.

El passat divendres van eixir a la venda les localitats, però més enllà de l’anunci de la Societat de Festers, l’empresa subcontractada (Sillas Gil) va obrir la web molt abans del que s’havia comunicat. A més a més, havien canviat el sistema d’adquisició de localitats, d’aquesta forma, no eixien totes les tribunes al mateix temps.

La venda anava a fer-se a poc a poc, sense saber a quina hora, ni quan, ni quina tribuna anava a obrir-se per poder adquirir els anhelats seients.

Aquesta situació va derivar en una onada de comentaris a les xarxes socials que es van focalitzar en la Societat de Festers, a qui òbviament se li exigien explicacions al voltant dels fets que estaven ocórreguen.

El dilluns 1 d’agost a la vesprada, compareixia la Junta de la Societat de Festers per donar explicacions i donar-nos a conéixer el funcionament del sistema i el problema que havia passat, demostrant la transparència que tant havien sol·licitat a la Junta.

Al cap i a la fi, el problema ha vingut de la mateixa empresa (Sillas Gil), la qual ha fet i desfet el que li ha vingut de gust. Ara cal preguntar-se, què farà la Junta a l’any que ve després d’acabar de signar un contracte per a 3 anys més. Rescindirà el contracte?

El que és ben cert, és que ha faltat donar explicacions del canvi de sistema en la venda de les localitats. I per moltes disculpes de la Junta, a la qual agraïm la seua presència al capdavant dels conflictes, hi ha ontinyentins que han passat de veure les Festes del 2022 com les més esperades, a veure-les com les més odiades. I això és un problema molt seriós si volem aconseguir ser festes d’Interés Turístic Internacional.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe