5.8 C
Albaida
Diumenge, gener 23, 2022
HomeFestesLes Festes de la Puríssima comencen l'any amb el relleu de camareres

Les Festes de la Puríssima comencen l’any amb el relleu de camareres

Amb l’estrena del nou any i després de la celebració de l’Epifania, el divendres 7 de gener, tornava a iniciar-se el ritu de la preparació dels venidors festejos patronals.

A les 19.30 hores i amb tota solemnitat la missa solemne oficiada per l’Il·lustríssim Sr. Rector Plebà i Vicari Episcopal Sr. Juan Melchor Seguí Sarrió, assistit per la totalitat del clergat parroquial, celebrada en la nau gòtica del temple, davant gran assistència de fidels, era acomiadada la promoció de Camareres de 2020-2021 al costat de la presidenta de l’Agrupació, i es donava la benvinguda a la promoció de 2022, integrada per: Elvira Calabuig Gandia, Camarera Major per la parròquia de San José, i com a Camareres a: Viky Boluda Donat, Maribel Esteve Tortosa, Paqui García Pérez, Encarna Liñana Vila, Conchi Mollá Galiana, Mª José Ortega Villarraso, Mª Pilar Pastor Albero, Mª Ángeles Sanchis Torró, Alicia Santamaría Ferrero, Alicia Vidal Estevan, Maribel Vidal Ferri i Tere Vilaplana Esteve. Així com a Pura Vidal Morant, presidenta de l’Agrupació de Cambreres per al pròxim bienni.

Finalitzat l’exercici eucarístic i a l’interior de la Real i Pontifícia Capella, als peus de la venerada imatge, es va cantar una Salve. Entre les funcions que té encomanat el nou grup de dones està, entre altres, el cultiu i expansió de la devoció a la Puríssima i la cura i ornamentació de les instàncies dedicades al seu culte.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

2,412FansLike
166FollowersFollow
303FollowersFollow
8SubscribersSubscribe