23.1 C
Divendres, març 29, 2024
HomeEsportsBàsquetL'equip femení d'Ontibasket, campió autonòmic del 3x3 U17

L’equip femení d’Ontibasket, campió autonòmic del 3×3 U17

El conjunt ontinyentí es classifica per al campionat d’Espanya 3×3 U17 de Clubs que es celebrarà a Mallorca

L’equip femení d’Ontibasket es va proclamar el passat dissabte 20 de maig campió autonòmic del 3×3 U17 que es va celebrar a la capital de la Vall d’Albaida. Un triomf que significa la classificació del club ontinyentí per al campionat d’Espanya 3×3 U17 de Clubs.

La competició oficial de bàsquet d’àmbit estatal organitzada per la Federació Espanyola de Bàsquet (FEB), i es celebrarà a Cala Millor (Mallorca) el pròxim 10 de juny. L’Ontibasket va començar la jornada del dissabte perdent el seu encontre, ja que va caure davant el San Blas Alacant. En canvi, va remuntar imposant-se a L’horta Godella i al Paterna, posteriorment.

A les semifinals va haver de superar a un dels grans favorits, com era el València Bàsquet. Finalment, les ontinyentines van prendre la revenja a la gran final, on van guanyar per 10 a 11 al CB San Blas Alacant.

A més a més, dissabte també es va celebrar la primera parada de l’Ontour a Onil, on van participar equips d’Ontinyent, Bocairent, València, Ibi o Onil, entre altres. El torneig va comptar amb la retransmissió del canal “baloncestofacil” a la plataforma de Twitch.

A. Baloncesto fácil va ser el conjunt guanyador, mentre que el segon i tercer lloc van ser per a Tecni Influs i Pick&roll, respectivament. La segona parada de l’Ontour serà el dia 3 de juny al recinte ferial d’Ontinyent, coincidint amb la fira de Tapes i Rock.