23.1 C
Divendres, març 29, 2024
HomeVall d´AlbaidaAtzeneta d´AlbaidaL'Atzeneta perd en la pròrroga i es queda a les portes de...

L’Atzeneta perd en la pròrroga i es queda a les portes de la finalíssima per l’ascens (1-0)

L’Atzeneta ha tornat a visitar l’Estadi Guillermo Olagüe de Gandia per disputar la final regional de l’ascens a 2a RFEF. En canvi, aquesta vegada no ha pogut emportar-se una victòria. Un solitari però preciós gol de Nando Expósito a la pròrroga ha eliminat als de David Bellver de la final regional per l’ascens a 2a RFEF. Per tant, l’Atlético Saguntino es jugarà la promoció el pròxim cap de setmana.

L’Atzeneta ha anat de menys a més a la primera part

Als primers compassos del partit s’ha notat la tensió, i tot el que es jugaven ambdós equips. Els aficionats han fet que el Guillermo Olagüe haja viscut una gran vesprada de futbol. L’Atzeneta ha començat més dubitatiu, ja que l’Atlético Saguntino ha iniciat l’encontre amb molta energia. Al minut 8, Ferri ha fet una gran parada després d’una bona maniobra de Miñarro dins l’àrea, que ha servit per mantenir l’empat al marcador.

L’equip de David Bellver esperava al seu camp per eixir al contraatac. En canvi, a poc a poc anava agafant la iniciativa i el control del baló. Tot i això, els valldalbaidins no han tingut grans ocasions, però sí que han creat perill sobre la porteria de Company. Finalment, ambdós conjunts se n’anaven als vestuaris amb l’electrònic a 0.

Una segona meitat descafeïnada

Després de l’eixida dels vestuaris, el joc ha sigut molt més lent que a la primera meitat, ja que cap dels dos conjunts aconseguia fer ocasions perilloses. Tot i això, l’Atlético Saguntino ha tingut una molt clara per part de Borja Mir, però Ferri ha tornat a fer-se gran. Sense gols al temps reglamentari, la final regional valenciana se n’ha anat a la pròrroga.

Tot i que Keita l’ha tingut en començar la pròrroga, els del Port de Sagunt han fet un golàs per encetar la llanda als 4 minuts de començar el temps extra-reglamentari. Nando Expósito, que havia entrat quan anaven a finalitzar els 90 minuts, ha fet un tir potent des de fora de l’àrea amb la seua cama esquerra que no ha pogut parar Ferri. Així, es deslligava la bogeria al Guillermo Olagüe, ja que l’Atlético Saguntino estava molt a prop de la final nacional perquè l’empat no li servia a l’Atzeneta. Keita ha sigut expulsat a l’últim minut després de tallar amb una falta un contraatac de l’Atlético Saguntino.

Finalment, l’Atzeneta no ha pogut passar a la final nacional per l’ascens a 2a RFEF, ja que el golàs de Nando Expósito ha valgut als del Port de Sagunt per guanyar un encontre igualat fins el final. Tot i això, els de David Bellver han lluitat sense fortuna.

FITXA TÈCNICA

ATLÉTICO SAGUNTINO: Company; Torrent, Enrique, Gilabert (Nando Expósito 90′), Miñarro (Cobo 114′), Boix (Tárrega 65′), De los Santos (Forner 65′), Borja Mir (Esteve 79′), Valverde, Giner (Cortijo 114′)i Lluis Navarro

ATZENETA UE: Ferri; Peleteiro (Llorenç 118′), Ballester (Rosell 73′), Oca (Keita 90′), Llario, Manu Palma (Winstanley 68′), Ayo, Anaba (Santi Blasco 90′), Nacho Porcar, Marc i Nemesio (Moltó 68′)

GOLS: 1-0 Nando Expósito (94′)

ÀRBITRE: Borja Guijarro. Amonesta als locals; Lluis Navarro (39′), Esteve (106′), Nnado Expósito (112′) i als visitants; Nacho Porcar (28′), Manu Palma (40′), Sirera (88′). Expulsa a Keita (120′)

ASSISTENT 1: Iván Vidal

ASSISTENT 2: Pablo Ortiz