22.2 C
Albaida
Dissabte, setembre 23, 2023
HomeFutbolOntinyent 1931L'Assemblea de l'Ontinyent 1931 reforça el suport de l'aficionat amb el club

L’Assemblea de l’Ontinyent 1931 reforça el suport de l’aficionat amb el club

Assemblea ràpida i plàcida per a la Junta directiva de l’Ontinyent 1931 celebrada este dissabte a les instal·lacions de l’Institut Jaume I. Doble ració per als poc més de 30 socis que es citaren a l’Avinguda d’Albaida, amb una primera ordinària i altra posterior extraordinària.
A les 11 del matí es va alçar el teló amb els principals punts de l’Assemblea Ordinària. El directiu Borja Aniceto explicà la campanya d’abonaments del present exercici que es va tancar el 16 de gener i que deixa una xifra de 1.107 abonats front als 966 de la temporada anterior, però per davall dels 1.200 que havia pressupostat la junta directiva per a enguany. Una xifra desglossada per zones; 198 en llotja, 743 en Tribuna i 166 a la zona de General.
Per la seua banda, Rafa Gisbert informà sobre el Conveni actual amb l’Ajuntament i la proposta que vol oferir el club enfocada al manteniment de l’estadi. Gisbert exposà les inquietuds del club en este assumpte per la qual cosa naix la nova proposició a l’Ajuntament. El Clariano té una infraestructura vetusta amb possibles reformes que s’han de fer pel deteriorament de l’estadi. Una edat avançada que contrasta amb la incipiència del club. Aleshores, davant aquesta situació i per a evitar que un club jove assumisca les despeses de vellesa del Clariano, l’Ontinyent 1931 proposa ‘fer-se càrrec del manteniment d’aquelles coses que es desbarate a conseqüència de l’ús actual que fem i que l’Ajuntament s’encarregue d’altres que siguen producte de l’envelliment de les instal·lacions del Clariano. Per això, preguem que l’Oficina Tècnica elabore una avaluació de l’estadi per a detectar les necessitats que té i que es faça un pla director per establir un ordre de prioritats a l’hora d’actuar. Nosaltres, com a club, es comprometem a aportar de 10.000 a 12.000 euros anuals, que junt amb l’aportació de l’Ajuntament, puguen atendre les necessitats del Clariano.’.
L’Assemblea Ordinària va continuar amb el seguiment del pressupost per a la temporada 2021-22 i que ascendeix a 150.000 euros. Borja Aniceto va assegurar que el tot va pel camí traçat a principis de temporada. El desfasament en la partida de socis es compensa per la recaptació del bloc d’entrades, rifa i publicitat.
La junta també va demanar al soci poder dur a terme alguna actuació extra. Es va aprovar per unanimitat. En este sentit, es va informar que hi haurà una jornada econòmica, encara no se sap davant quin rival, amb uns preus de 20 euros per a Tribuna i 10 per a General per als no socis. Pel que fa als abonats hauran de pagar 10 euros en Tribuna i 5 en General. Un altre dels punts tractats va ser la competició de ‘La Nostra Copa’ que acapararà de nou protagonisme el pròxim diumenge amb els setzens de final davant el Rayo Ibense. Com que esta competició no està contemplada en el pressupost, els preus per a este partit seran de 10 euros Tribuna i 5 general per al no soci i de 5 euros per a Tribuna i 3 per a General per al soci.
L’Assemblea ordinària va concloure amb la valoració de Mullor de la trajectòria del segon equip de l’Ontinyent 1931, líder indiscutible de la 2a Regional, seguint la mateixa filosofia que el primer equip.

Public assistent a l’assemblea

Una vegada acabada l’Assemblea Ordinària, es va entrar en la part final amb l’Extraordinària que comptava sols amb un punt i que era la renovació del conveni de fidelitat amb el CF Clariano. En este sentit, el president va anunciar que s’està treballant en els col·legis de la ciutat perquè l’alumnat que finalitza l’etapa de Primària puga formar part de l’Infantil del club que presideix Fernando Pomar. Mullor va valorar positivament un acord que està beneficiant molt a l’Ontinyent 1931. Una proposta que va ser aprovada per unanimitat i amb la qual es va posar el punt final a les dues assemblees ontinyentines.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe