18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeEconomiaL’APCVALL fa balanç del 2023 i planifica el 2024

L’APCVALL fa balanç del 2023 i planifica el 2024

L’entitat ha celebrat l’Assemblea General a la seu de COEVAL i, a més a més, ha donat la benvinguda a un nou membre: el Grup Jomar

Després de celebrar el 30 aniversari, l’Associació de Promotors i Constructors de la Vall d’Albaida (APCVALL), s’acomiada del 2023 amb la celebració de l’Assemblea General.

A més de felicitar-se per les activitats dutes a terme per commemorar el seu aniversari, s’ha donat la benvinguda al Grup Jomar, que s’ha sumat recentment a l’entitat; així mateix, s’han debatut les accions previstes per al 2024.

En primer lloc, es consultarà els associats sobre les seues necessitats en matèria de formació, un aspecte clau en el seu creixement econòmic i que, segons Sergio Guerola, president de l’associació, millorarà «el mercat laboral, donada la falta de mà d’obra».

Així mateix, la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), convocarà els membres perquè analitzen les dades del sector a escala comarcal, presents en el recent Informe Econòmic de la Vall d’Albaida.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe