9.3 C
Dimecres, abril 24, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentL’Amateur Femení d’Ontinyent tanca la temporada amb una derrota davant el Castellonense

Les ontinyentines volien tancar la temporada, en sa casa, amb una victòria. Però amb l’equip molt tocat per les baixes ho va tindre molt difícil davant el Castellonense, un encontre que va acabar 0-4.

Dos contres sentencien les de Pepe Pla a la primera part

Tot i eixir al terreny de joc amb ganes d’aconseguir els últims tres punts de la temporada, les ontinyentines veien com complit el primer quart del partit arribava el primer gol de les visitants.

Lluny de vindre’s avall, les de Pepe Pla han seguit intentant mostrar el seu millor joc i l’encontre s’ha igualat. Però de nou, un gol de les del Castellonense fa falta de poc més de cinc minuts per al descans ha deixat més tocades a les locals.

La falta de gol condemna a les ontinyentines a la segona part

En tornar del mig temps, l’equip ontinyentí ha fet canvis per intentar donar-li la volta al partit, donant entrada a dos jugadores del Cadet, que enguany han tingut un gran protagonisme durant la lliga, mostra de l’aposta per seguir fent club.

I el canvi es veia possible, ja que durant els primers vint minuts de la segona part les de Pepe Pla no eixien de l’àrea rival, gaudint de diverses oportunitats, però el gol es va resistir. I un tercer gol de les visitants va acabar de sentenciar el partit.

El tram final del partit es va viure de forma igualada, amb tot el joc al mig del camp. El punt final a l’encontre el va posar el quart gol de les del Castellonense. Amb aquesta derrota, l’Amateur Femení d’Ontinyent tanca la temporada a la part mitjana de la classificació, una millora respecte a la temporada passada, on es van jugar la permanència a l’últim partit.

FITXA TÈCNICA

Amateur femení Ontinyent: Carmen S., Aitana, Inés, Àngela, Lidia, Peri, Sandra, Mireia, Candela, Lucía i Irene. També han disputat minuts Salme, Ainhoa i Carmen.

Castellonense: Maria, Inma, Maria Teresa, Rosella, Bea, Alma, Clara, Judit, Iris, Rocio i Laura. Ha jugat també uns minuts Nora.

Gols: 0-1, Rocío (16’); 0-2, Rocío (37’); 0-3, Judit (67’); 0-4, Judit (85’)