20.8 C
Dijous, març 28, 2024
HomeFutbolAmateur Femení OntinyentL'Amateur Femení d'Ontinyent guanya al Manises i confirma el bon inici de...

L’Amateur Femení d’Ontinyent guanya al Manises i confirma el bon inici de temporada

Les de Pepe Pla jugaven el segon partit de la temporada després del pont del 9 d’Octubre i ho feien en casa de la Unió Femenina Manises F.C. Un partit que ha estat d’allò més disputat i que ha acabat amb un 2-3 a favor de les ontinyentines.

El partit començava de cara per a les ontinyentines, ja que Peri ha fet el primer gol del partit només als 12 minuts, posant a les visitants per davant al marcador. I amb el pas dels minuts l’encontre ha començat a posar-se dur, ja que les del Manises tenen molt de físic i un joc molt directe. Un joc davant el qual les de Pepe Pla han hagut de ser molt defensives.

I precisament ha estat una errada en defensa de les ontinyentines, amb una pèrdua de baló dins la seua àrea, quan ha arribat l’empat a 1. I les locals encara han tingut una última oportunitat abans d’anar al descans d’avançar-se. Però Julia, que hui ha hagut de jugar en el lloc de Carmen, ha evitat que el gol sumara al marcador.

Una segona part molt intensa

A la segona part, les coses s’han posat encara més intenses, una situació davant la qual les ontinyentines han buscat tindre el baló. I en un contraatac ha arribat l’1-2 per a les de Pepe Pla, el qual ha eixit de les botes de Lara. Però l’alegria per a l’Amateur Femení ha durat poc, ja que dos minuts després ha arribat l’empat a 2. Un gol que ha estat reclamat per les ontinyentines, ja que el gol s’ha fet en una jugada en què les visitants han reclamat falta.

Però tot i això, les ontinyentines han seguit insistint en mantenir el baló i pressionant. I una d’aquestes presisons ha propiciat una errada en les del Manises, que han fet una cessió. Una oportunitat que Peri no ha desaprofitat i ha sumat el gol de la victòria de falta directa. Amb aquesta treballada victòria, l’Amateur Femení confirma el bon inici de temporada amb els dos partits guanyats.

FITXA TÈCNICA:

Àrbitre: Pablo Ramón

Gols: 0-1, Peri (12′); 1-1, Maria Isabel, (19′); 1-2, Lara (64′); 2-2, Maria Isabel (67′); 2-3, Peri (87′).

Unió Femenina Manises: Zaira, Eva Maria, Sandra, Maria Isabel, Andrea, Mónica, Bea, Andrea.R, Carla, Marta i Àngela. També han disputat uns minuts Sarai, Maria Jesús i Andrea Roig.

Amateur Femení Ontinyent: Júlia, Sara, Ana, Lidia, Peri, Salmerón, Lara, Aitana, Mireia, Lucía i Àngela. També han disputat uns minuts Gala, Noa i Carla.