Free Porn
xbporn
30.7 C
Albaida
Dijous, juliol 25, 2024
HomeEducacióL'alumne del col·legi Santa Maria, Rodrigo Rodríguez, nové d'Espanya al concurs 'Big...

L’alumne del col·legi Santa Maria, Rodrigo Rodríguez, nové d’Espanya al concurs ‘Big Challenge’ d’anglés

Aprendre anglés d’una manera divertida i al mateix temps productiva, és un dels objectius dels centres educatius en l’actualitat. Per eixe motiu, des del Departament d’idiomes del Col·legi Santa Maria s’ha incentivat la participació dels alumnes d’ESO en el concurs de llengua i cultura anglosaxona The Big Challenge. Es tracta d’una iniciativa que permet a l’alumnat practicar l’idioma de Shakespeare al llarg de la segona part del curs i que l’encoratja per a gaudir mentre aprèn diferents aspectes de la llengua.

A més, un aprenentatge amb premi, ja que aquesta setmana s’han donat a conèixer els resultats del concurs, en el que han participat alumnes de tota Europa. Des del col·legi Santa Maria han mostrat la seua satisfacció ‘pels resultats obtesos pel nostre alumnat, i al mateix temps volem donar-li l’enhorabona a Pau Hernández, Alejandro Hernández, Olivera Ianculov i Rodrigo Rodríguez, per aconseguir el primer premi de la seua categoria en l’àmbit de centre’, comenten des del col·legi.

Tot i els guardons interns, aquest centre educatiu d’Ontinyent ha volgut recalcar, ‘d’una manera especial, el guardó l’alumne Rodrigo Rodríguez, que ha assolit la puntuació més alta de la província de València (primer d’entre 247 alumnes), i ha quedat el número 9 de tota Espanya (novè d’entre 3.025 alumnes)’ conclouen des del col·legi Santa Maria.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe