9.5 C
Albaida
Dissabte, desembre 3, 2022
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitL'Ajuntament de València aprova dedicar a Nino Bravo un jardí amb el...

L’Ajuntament de València aprova dedicar a Nino Bravo un jardí amb el seu nom

Nino Bravo comptarà amb un jardí amb el seu nom en el qual es reubicarà el seu bust en un lloc visible al costat d’un cartell informatiu sobre la seua vida i obra

Al passat mes de juliol, l’Ajuntament de València va anunciar la remodelació del jardí en el qual es troba el bust de Nino Bravo, dins del barri de Morvedre. Aquest està molt relacionat amb el cantant aieloner, ja que va viure en eixa zona. Amb motiu de la reforma, el portaveu de Ciutadans, Fernando Giner, va proposar que el jardí es convertira en una plaça temàtica que permeta passejar per la memòria d’un dels artistes valencians més importants.

Així, aquest dijous 29 de setembre, l’Ajuntament de València ha aprovat per unanimitat en el plenari la proposta de Fernando Giner. D’aquesta manera, Nino Bravo comptarà amb un jardí amb el seu nom en el que es reubicarà el bust en un lloc visible, junt amb el cartell informatiu sobre la seua vida i obra. Es destacarà la seua rellevància per a la música valenciana, espanyola i internacional.

A més a més, l’Ajuntament també s’ha unit a una petició a la Comissió Filatèlica de l’Estat per emetre un segell postal commemoratiu amb la figura de Nino Bravo per al pròxim 2023. L’any vinent es celebren el 50 aniversari de la mort del cantant.

Els fans s’han bolcat amb la proposta

La proposta de dedicar el jardí a Nino Bravo ha sigut un tema candent als últims mesos. Milers de fans, nacionals i internacionals, del cantant nascut a Aielo de Malferit han donat suport a la proposta del jardí temàtic. Ho han fet a través de les xarxes socials i, en especial, a Facebook.

La sol·licitud inicial de Ciutadans plantejava substituir l’actual bust per una estàtua de cos complet de Nino Bravo. A més, també es pretenia tematitzar els diferents llocs del parc per rememorar les seues cançons més conegudes. Açò podia ser a través del mobiliari, de la decoració o inclús de la tecnologia. D’aquesta última manera es podria escoltar la seua música amb codis QR als telèfons mòbils.

A pesar de nàixer a Aielo de Malferit, Nino Bravo va passar bona part de la seua vida a la ciutat de València. Així, els fans del cantant tindran un lloc de culte més per a recordar-lo. Un dels artistes més reconeguts de la Vall d’Albaida, València i Espanya, un any abans dels 50 anys de la seua mort, tindrà un lloc més on es reconega la seua obra.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe