20.8 C
Albaida
Dijous, març 28, 2024
HomeVall d´AlbaidaAgullentL'Agullent s'emporta els tres punts davant l'Aielo en un partit molt disputat

L’Agullent s’emporta els tres punts davant l’Aielo en un partit molt disputat

Els tres punts del partit s’han quedat en casa del C.F. Agullent. Un encontre que han jugat contra el C.F. Aielo i que s’ha viscut amb una gran intensitat i on s’han vist molts gols, amb un 4-2 final per als locals.

L’Agullent ha perdonat molt de cara a porteria

El partit a l’estadi Juan Vidal d’Agullent ha començat amb un gol anul·lat per fora de joc als locals, molt reclamat pels d’Agullent. Però els d’Aielo no volien quedar-se enrere i han arribat tímidament en un parell de jugades a la porteria dels locals, amb dos xuts que a penes han ocasionat algun perill per a Cañete.

Però l’Agullent seguia insistint en dominar el partit i després de dos avisos, al minut 17 ha arribat el gol dels locals, de les botes de Jordí Belda, sumant l’1-0 al marcador.

El primer gol ha donat una gran espenta per als locals, els quals han gaudit de tres clares ocasions de gol seguides. Una clara de Pablo, altra d’Andrés al minut 37 amb un mà a mà amb el porter visitants i al minut següent altra d’Òscar, baló que ha tret de baix dels pals Ismael.

Tots dos porters han tingut molta feina durant el partit.

I els 5 minuts finals de la segona part han sigut d’allò més intensos. Al minut 43 els de l’Aielo han gaudit d’una gran oportunitat amb un tir de falta a la vora de l’àrea que ha xocat contra la barrera. Un fet al qual els locals han reaccionat, i al temps d’afegit Andrés ha sumat el 2-0 al marcador d’un baló de córner. Un resultat amb el qual se n’han anat al descans.

Una segona part marcada pels gols

Només començar la segona part, una errada en la defensa local ha estat a punt de costar el 2-1 als d’Agullent. Una jugada en la qual el baló ha eixit fregant el travesser. I segons després, d’un contraatac els d’Agullent han estat a punt de posar el 3-0 amb una clara ocasió de Jordi Belda.

Però els visitants han eixit al terreny de joc amb ganes de capgirar el marcador. I després de dues clares ocasions de gol, a la tercera no han fallat. I al minut 53 ha arribat el 2-1 de córner, un gol que ha transformat Isidro.

Els d’Aielo ja havien avisat al eixir al camp que tenien fam de gol. I als pocs minuts del primer, ha arribat el 2-2 d’una gran jugada que ha sentenciat Carles. Davant d’aquests dos gols en contra, els locals han intentat reaccionar i han generat dues ocasions de gol, però que per a Ismael no han suposat un gran perill.

A partir dels últims trenta finals, el partit s’ha posat molt intens, amb tots dos equips buscant el gol de la victòria. I en només dos minuts el partit ha passat d’estar 2-3 a 3-2. Al minut 67 els d’Aielo han fallat una clara ocasió per a avançar-se al marcador. I un minut després els locals també han deixat passar una gran oportunitat.

I en una d’aquestes jugades en cerca del gol, Óscar ha tornat a estar encertat de cara a la porteria i ha sumat el 3-2 al marcador. Quasi entrant en la recta final del partit, els d’Agullent han gaudit d’una nova ocasió per ampliar la distància al marcador.

El final del partit ha estat marcat per atacs i contraatacs, on els locals buscaven un gol més per a guanyar tranquil·litat, i els d’Aielo el gol de l’empat. I finalment han sigut els locals els que han aconseguit sumar un gol al seu compte personal de la mà del juvenil Marc al minut 85, posant el 4-2 final al partit, amb els tres punts quedant-se en casa de l’Agullent.

FITXA TÈCNICA:

Gols: 1-0, Jordi Belda (14′); 2-0, Andrés (Afegit primera part); 2-1, Isidro (53′); 2-2, Carles (56′); 3-2, Óscar (72′); 4-2, Marc (85′).

C.F Agullent: Cañete, Luís Esplugues, Mompó, Jordí Espí, Pablo, David Valls, Elías, Hermoso, Andrés, Óscar Tortosa i Jordi Belda. També han jugat uns minuts Mario, Marcos i Raul.

C.F Aielo: Ismael, Isidro, Joan, Cristian, Héctor, Cristian, Ernesto, Francesc, Iborra, Marcos i Carles. Han disputat també uns minuts Jose Sanz, Joan, Cabezuelo, Manu i Colomer.