12.1 C
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsLa XVII Volta a peu de Montaverner reuneix a més de 350...

La XVII Volta a peu de Montaverner reuneix a més de 350 corredors

Montaverner ha celebrat aquest 18 de juny la XVII edició de la seua Volta a peu. La jornada va congregar a una gran quantitat de corredors i corredores de tota la comarca a una competició que ja està consolidada i que està inclosa al Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida.

La carrera va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Montaverner, el Club Atletisme Montaverner, multiesport, les associacions locals i altres entitats. La categoria benjamí va inaugurar la vesprada amb una carrera a la qual van participar 16 xiquets d’entre 8 i 9 anys. El guanyador va ser Edgar Vidal.

Posteriorment, Pablo López va triomfar a la categoria d’alevins en una carrera d’un 1 km. Finalment, la categoria infantil va tancar les competicions de menors amb una carrera guanyada per Aaron Baena. La distància va ser de 3 km i va comptar amb la participació de 12 xiquets i xiquetes.

Una hora després de l’inici de la carrera benjamí va començar la general. En aquesta hi va haver un total de 344 corredors, els quals van recórrer una distància de 7,2 km. A la categoria femenina van guanyar Silvia Sarrión, la montavernina Marta Carbó i Reyes Moreno. D’altra banda, a la masculina el triomf va ser per a Jordi Ripoll, Nacho Pastor i Fran de la Insua.