16.9 C
Albaida
Dimecres, abril 17, 2024
HomeFestesLa Puríssima d’Ontinyent ja descansa a l’altar major de Santa Maria

La Puríssima d’Ontinyent ja descansa a l’altar major de Santa Maria

Aquest cap de setmana, la imatge de la Puríssima Concepció d’Ontinyent ha estat col·locada a l’altar major de l’església de Santa Maria, on romandrà fins al pròxim diumenge 12 de desembre.

Un volteig general de campanes i trets de salves d’ordenança advertien de l’inici de la Solemne Processó de la Baixada de la Verge. Aquesta baixada consisteix a baixar de l’altar de la Capella de la Puríssima la imatge de la patrona ontinyentina per a traslladar-la a l’altar de l’església, després de traure la Verge en processó pels carrers del barri de La Vila.

Amb l’arribada de la Puríssima a l’església, al voltant de les 19.00 hores, tenia lloc la benedicció i imposició de les medalles a la promoció de Camareres de la Verge del 2021 i nous membres de la junta.

Fotografies: Jesús Donat

Pel que fa als pròxims esdeveniments, el programa d’actes de les Festes Patronals de la Puríssima d’Ontinyent compta amb l’exposició fotogràfica de 2 Clicks: Deu anys amb Nostra Mare, la qual s’inaugurarà al Palau dels Barons de Santa Bárbara aquest dilluns, 15 de novembre, a les 20.00 hores.

Dimarts 16 de novembre, a les 20.00 hores, el professor en economia de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Enrique Lluch, oferirà una conferència en la mateixa església de Santa Maria.

Arribat el cap de setmana, el dissabte 20 de novembre, després de la missa sabatina s’efectuarà el sorteig de portadors de la imatge per al dia de la Puríssima. Diumenge 21, tot just després de la santa missa en honor als socis difunts (09.00 hores) se celebrarà l’esmorzar del soci.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe