22.5 C
Albaida
Divendres, agost 19, 2022
HomeEconomiaLa primera trobada de clients-proveïdors de la C. Valenciana potenciarà les relacions...

La primera trobada de clients-proveïdors de la C. Valenciana potenciarà les relacions comercials de proximitat

ASECAM, ASEMVEGA, CEDELCO, CEDMA, COEVAL, FAES, FEDAC, FECAP i IBIAE, en col·laboració amb la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) i amb el suport d’IVACE, han presentat aquest dilluns, 10 de gener, a Alacant la primera trobada de clients proveïdors d’àmbit autonòmic, que se celebrarà el pròxim 24 de febrer en IBI.

Les 9 entitats d’àmbit comarcal, vinculades amb la CEV, han llançat aquesta important iniciativa amb l’objectiu de potenciar les oportunitats de negoci entre empreses de la Comunitat Valenciana, basades en la proximitat i en millorar l’impacte de les relacions comercials en el creixement socioeconòmic dels seus territoris.

D’aquesta manera, empreses que conviuen en un mateix territori podran descobrir col·laboradors, proveïdors o clients, amb els quals poder començar una relació empresarial amb menor cost logístic i major generació d’ocupació i riquesa a la seua comarca.

El funcionament de la jornada consistirà en l’organització prèvia de reunions entre potencials clients i proveïdors que es troben molt pròxims, sense cap mena de cost per a cap de les dues parts i podent assistir qualsevol empresa de la Comunitat Valenciana, prèvia inscripció.

El projecte es basa en una iniciativa que ja té llarg recorregut en àmbit comarcal, i que després d’una contrastada experiència positiva pretén assentar-se com un referent en la connexió del teixit productiu en tota la Comunitat amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible i l’IVACE, per la qual cosa la intenció és realitzar aquesta jornada en altres enclavaments de la Comunitat Valenciana anualment.

La presentació de l’acte ha estat a càrrec del Conseller d’Economia Sostenible, Rafael Climent, el president de CEV, Salvador Navarro, el president de la Comissió d’Àrees Empresarials i Assumptes Comarcals de la CEV, Javier Cabedo i el director d’IBIAE, Héctor Torrente. Igualment, ha comptat amb el suport de totes les entitats organitzadores, representades per la directora general d’IVACE, Julia Company, la presidenta d’ASECAM, Cristina Plumed, i els presidents d’ASEMVEGA, Joaquín Torres, de CEDELCO, Joaquín Pérez, de CEDMA, Benito Mestre, de FAES, Juan Pablo Tur, i de FEDAC, Ignacio Gómez.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe