15 C
Albaida
Dilluns, febrer 26, 2024
HomeCulturaLa música de Joan Sánchez, des de Nova York fins a Ontinyent

La música de Joan Sánchez, des de Nova York fins a Ontinyent

Joan Sánchez, el canta-autor catòlic de la República Dominicana, que resideix actualment en Nova York, viatja per primera vegada a Espanya per participar en el “Multifestival Laudato Si” en Roquetes de Mar del 25 al 28 d’agost. 

Des de Roquetes iniciarà una gira per Espanya amb el concert-adoració “SIGO ADORANDO”. La Parròquia de Sant Josep d’Ontinyent ha sigut una de les sedes elegides per a realitzar la seua primera gira per territori espanyol.

El concert de Joan Sánchez tindrà lloc al pati de la Parròquia de Sant Josep d’Ontinyent, situat en el carrer José Simó Marín, 13. Serà el dijous 1 de setembre a les 20:30 hores. L’entrada és gratuïta, amb aportació voluntària.

Joan Sánchez

Joan Sánchez es canta-autor i comunicador catòlic, que escriu cançons, conta històries i comparteix la seua fe per a inspirar i motivar als altres a apropar-se més a Déu. Les seues cançons més conegudes són “El Rey de mi vida”, “Te entrego” i “Manda la lluvia”.

La seua història contada per ell

Aquesta és la meua història: Déu em va trobar amb la seua misericòrdia i em va assolir amb la seua presència. Hui visc perdut en el seu amor, intentant ajudar els altres a perdre’s també en el més profund del seu cor, el qual és l’únic lloc on trobem el veritable sentit de les nostres vides.

Vaig tenir la meua primera experiència amb Déu a la sala d’una casa el 1998. Des d’aquell temps va començar la meua addicció a la presència de Déu i el desig de servir-lo. “Confesse que seguisc sent un addicte a Ell i això és el millor que m’ha passat”.

Després vaig anar a un retir al Centre Catòlic Carismàtic del Bronx on vaig tenir una trobada més personal amb Déu. Després del retir em vaig connectar amb Jon Carlos i el seu grup de música com el Band Boy oficial. Així, al costat de Jon Carlos i el seu grup vaig aprendre a tocar la guitarra i a cantar una mica. el 1999 em convidaren a dirigir la música d’un grup de pregària a l’església Ntra. Sra. de l’Esperança a l’alt Manhattan. Al costat d’alguns joves (Darlin, Fabio, Julio) vam començar un petit grup musical que més endavant es convertiria en el que avui dia és Rio Poderoso Band & Community.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe