18.9 C
Albaida
Dijous, abril 18, 2024
HomeEsportsLa Mancomunitat posa "En Moviment" 8 municipis de la Vall d'Albaida

La Mancomunitat posa “En Moviment” 8 municipis de la Vall d’Albaida

Aielo de Rugat, Beniatjar, Benicolet, Otos, Ràfol de Salem, Rugat, Salem i Pinet són les localitats on s’ha implantat aquesta iniciativa, que busca millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l’exercici físic

En paraules d’Ismael Sanvíctor, president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, “practicar esport i dur a terme diàriament activitat física, redueix el risc de patir malalties i millora la salut”. Per aquest motiu, s’ha posat en marxa el Pla En Moviment, al qual s’han adherit 8 municipis de la comarca: Aielo de Rugat, Beniatjar, Benicolet, Otos, Ràfol de Salem, Rugat, Salem i Pinet.

La Conselleria de Sanitat i la Federació de Municipis Valenciana, gràcies als Fons Europeus, traslladarà a professionals sanitaris a les instal·lacions esportives dels ajuntaments de menys de 1.000 habitants, on duran a terme activitats físiques personalitzades per a persones inactives o amb patologies.

L’objectiu, segons Sanvíctor, és “millorar la qualitat de vida dels habitants de la comarca, evitar el sedentarisme i fomentar hàbits saludables” a partir del mes d’abril, moment en què s’iniciaran les primeres activitats.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe