11.4 C
Albaida
Dissabte, desembre 9, 2023
HomeVall d´AlbaidaAlbaidaLa Guàrdia Civil desarticula un grup criminal després de cometre una vintena...

La Guàrdia Civil desarticula un grup criminal després de cometre una vintena de delictes a Albaida

Entre els delictes que se’ls imputen es troben diversos delictes contra el patrimoni, contra les persones i pertinença a grup criminal

La Guàrdia Civil de València ha detingut als 4 integrants d’un grup criminal que operava en la localitat d’Albaida (València). Entre els delictes que se’ls imputen es troben diversos delictes contra el patrimoni, contra les persones i pertinença a grup criminal.

L’Operació ‘TEGMINE IV’ va donar principi després que els agents tingueren coneixement dels nombrosos delictes de diversa índole que estaven tenint lloc en la localitat d’Albaida (robatoris i furts a l’interior de vehicles, furt i ús de vehicles de motor, danys, lesions, amenaces i usurpació de béns immobles).

Després de dur a terme nombroses perquisicions, agents de la Guàrdia Civil de València aconsegueixen la identificació dels 4 autors d’una vintena de delictes en la localitat. El modus operandi dels autors era el següent: després de la usurpació d’un immoble, des del mateix i de forma organitzada, eixien en horari nocturn per la localitat d’Albaida i recorrien els seus carrers realitzant els diferents fets delictius ja enumerats.

La detenció de 3 d’ells, homes d’entre 18 i 26 anys i de nacionalitats espanyola i búlgara, va tindre lloc al començament del mes d’octubre.

Fruit de la rapidesa amb la qual es van practicar aquestes detencions, es va aconseguir identificar a l’habitació integrant del grup criminal: un home de 19 anys i de nacionalitat marroquina, qui va ser detingut dies després d’haver dut a terme delictes contra els agents de l’autoritat i lesions greus a una dona de la localitat. Aquest individu ha ingressat a la presó provisional.

Els delictes que se’ls imputen, 20 fets delictius, són els següents: delictes contra el patrimoni (robe/furt en interior de vehicles, robatori/furte ús de vehicle de motor, danys, usurpació de béns immobles), delictes contra les persones (lesions, amenaces, usurpació d’identitat, atemptats contra agents de l’autoritat i lesions greus) i delicte de pertinença a grup criminal.

En la citada operació han participat agents de la Guàrdia Civil d’Ontinyent i d’Albaida. A més, cal destacar la col·laboració de la Policia Local d’Albaida, gràcies a la qual s’ha pogut dur a terme les citades detencions amb una major rapidesa.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 d’Ontinyent.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe