Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeEducacióLa gran graduació de 'La Nau Gran'

La gran graduació de ‘La Nau Gran’

Una trentena d’alumnes del programa “La Nau Gran” de la Universitat de València es graduen al Campus d’Ontinyent

El Teatre Echegaray acollia aquest divendres 21 de juny la graduació de prop d’una trentena d’alumnes del programa “la Nau Gran” de la Universitat de València, que han cursat els seus estudis al Campus d’Ontinyent. “La Nau Gran” és un programa creat amb l’objectiu d’ampliar i consolidar la formació de les persones majors de 50 anys d’Ontinyent i la comarca, que es posa en marxa amb el suport de la Fundació Campus Ontinyent (formada per l’Ajuntament d’Ontinyent, Caixa Ontinyent, patronal, sindicats i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida).

El regidor d’Educació, Ferran Gandia, ha destacat l’interés d’un programa “que demostra que l’aprenentatge no es limita a la infància, sinó que ha de ser vist com una cosa que es pot dur a terme de manera continuada al llarg de la vida. Un programa que dona l’oportunitat de formar-se a generacions que no van poder estudiar al seu moment o persones que volen continuar fent-ho, al mateix temps que fomenta la transmissió de coneixement a la ciutat”.

“La Nau Gran” compta amb dos itineraris formatius: un bàsic i altre avançat, amb una duració de tres anys acadèmics. El bàsic inclou assignatures com música, economia, salut, dret, filosofia, literatura, geografia, biologia, dret, sociologia, història, cultura científica. Mentrestant, l’itinerari avançat disposa de assignatures com a física, neurociència, arqueologia, història del Regne de València, entre d’altres. A més, implica un increment de l’oferta formativa de la Universitat de València al Campus d’Ontinyent i també d’activitats culturals com conferències, exposicions, jornades, viatges, etc la majoria de les quals, estan obertes a la població en general.

La Nau Gran Ontinyent és una aposta de la Universitat de València en el Campus d’Ontinyent per a afavorir l’aprenentatge al llarg de la vida de totes les persones d’Ontinyent, de la comarca de la Vall d’Albaida així com dels territoris veïns, amb inquietud per aprendre i motivació per la cultura i pel coneixement creant un esperit crític. L’únic requisit per accedir-hi és el de l’edat, ja que no es necessiten estudis previs, ni tampoc es duen a terme activitats avaluatives. “Es tracta sols de fomentar el plaer per conéixer, a banda de promoure la socialització de les persones i l’activitat física i intel·lectual”, apunten des del Campus d’Ontinyent.

El pròxim divendres 28 de juny serà torn per a la graduació de l’alumnat d’Administració i Direcció d’Empreses (27), Infermeria (34), Ciències de l’Educació Física i l’Esport (34) i Mestre/a en Educació Infantil (37).

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe