Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeFestesLa Glorieta concentrarà tota l’oferta musical dels Moros i Cristians d’Ontinyent

La Glorieta concentrarà tota l’oferta musical dels Moros i Cristians d’Ontinyent

Hi haurà una gran varietat i qualitat d’espectacles musicals, incloent-hi l’orquestra “Montecarlo”.

Durant la “Setmana Gran” dels Moros i Cristians d’Ontinyent, la Glorieta serà l’epicentre musical, dintre del programa “Ontinyent en concert”, on, a més a més, s’habilitarà una zona de restauració, tal com ha explicat Àngels Muñoz, regidora de Festes.

Dividida en 6 jornades, trobem “una oferta variada i de qualitat, amb una àmplia gamma d’espectacles per a totes les edats”, en paraules de l’alcalde Jorge Rodríguez.

El dimarts 20 d’agost tindrà lloc la “Nit Gran”, dintre de la programació “Majors Actius”, en la qual la companyia Teatre per a Tots representarà a les 20 hores “Qui té fam, somia rotllos”, un espectacle totalment gratuït, tal com ha assenyalat Inma López, regidora de Majors Actius.

Tot seguit, tindrà lloc un sopar popular (per al qual cal reservar tiquet de l’1 al 14 d’agost entre les 10 i les 13 hores al Centre Cívic de Sant Josep) i a les 23 hores l’actuació musical d’Esteban Navarro.

La programació continua el dimecres 21 d’agost amb l’espectacle musical infantil “Fantasy Land” i “Violonceli Brothers” (coneguts pel seu pas per “Got Talent”) amb música rock, pop o jazz. A l’1 de la nit, ja dijous 22 d’agost, podrem gaudir de per l’orquestra “Matrix Band”.

La nit de l’entrada, divendres 23 d’agost a l’1 de la nit, actuarà “Cachondeo Party” i el dissabte 24 d’agost a la mateixa hora la macrodiscomòbil “Kraken Monster”. La darrera jornada, el diumenge 25 d’agost, l’orquestra “Montecarlo” tornarà a la ciutat.

Una oferta musical molt completa que, segons Vicent Pla, President de la Societat de Festers, servirà perquè “totes i tots puguen celebrar estos dies amb una programació que, a més a més, impulsa el turisme d’interior”.  

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe