18.9 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentLa Generalitat es compromet a concertar el 100% de les places de...

La Generalitat es compromet a concertar el 100% de les places de la Beneficència d’Ontinyent

El Director General de Sistema Sociosanitari confirma a l’Alcalde d’Ontinyent la continuïtat del Contracte-Programa amb el que la corporació autonòmica aporta 3’8 milions d’euros als serveis socials municipals

La Generalitat Valenciana concertarà el 100% de les places de la nova residència de la Beneficència d’Ontinyent (97, front les 41 amb que es compta en les actuals instal·lacions). Així ho confirmava el  Director General de Sistema Sociosanitari i de l’Institut Valencià de Formació, Investigació i Qualitat dels Serveis Socials, José Vicente Anaya, a l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, en la reunió que tots dos mantenien aquest divendres en l’Ajuntament, a la que també participava la regidora de Política per a les Persones, Paula Soler.

Anaya, a més, ratificava el compromís de continuar amb el programa-contracte de Serveis Socials, pel qual l’Ajuntament rep 3’8 milions d’euros en finançament per a atendre necessitats en materia d’atenció social, incloent 1 milió d’euros per al SAD de dependència. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es mostrava molt satisfet de la reunió “tant per la continuïtat dels dos programes com per comptar amb la confirmació de que les 97 places seran concertades i públiques”, ja que açò “garanteix la viabilitat de la residència, ja que “garantirà el seu finançament i que les places vagen destinades a les persones amb major necessitat i grau de dependència”. 

José Vicente Anaya explicava que el fet de concertar les 97 places assignades “permetrà que es puga gaudir d’un servei molt necessari i al qual s’està treballant molt bé”, esperant-se que al voltant de juny de 2025 puguen estar adjudicades estes places. Anaya tenia paraules d’elogi “per al treball que fa la regidoria que coordina Paula Soler, ja que amb el treball d’aquest equip Ontinyent té uns Serveis Socials forts en els que s’està fent un bon treball, i amb els que volem col·laborar en la financiació amb estes quantitats que són importants”. Anaya apuntava que des de la Conselleria que dirigeix la vicepresidenta Susana Camarero “l’objectiu és baixar les llistes d’espera, un objectiu en el qual les direccions generals hem de treballar aportant els recursos perquè així siga, i que pugam oferir els millors serveis possibles a la ciutadania”, concloïa.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe