Free Porn
xbporn
27 C
Albaida
Dilluns, juliol 22, 2024
HomeVall d´AlbaidaOntinyentLa Generalitat declara l'Hospital d'Ontinyent com a zona de difícil cobertura

La Generalitat declara l’Hospital d’Ontinyent com a zona de difícil cobertura

La Generalitat incentivarà l’ocupació de les places de personal sanitari en l’Hospital d’Ontinyent

La Generalitat Valenciana incentivarà l’ocupació de les places de personal sanitari en l’Hospital d’Ontinyent, amb la declaració d’aquest com a “zona de difícil cobertura”. Així ho ha anunciat aquest dijous el conseller de Sanitat, Marciano Gómez, després de la reunió de la Taula Sectorial de Sanitat, a la que s’informava d’una decisió presa per la Conselleria després de valorar en profunditat els informes de situació de plantilla en aquest centre sanitari. 

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha agraït “la ràpida resposta del conseller a una petició que li vam fer fa mes i mig i que precisament ahir dimecres li recordàvem en la seua visita a la ciutat. Hui s’ha pogut tancar l’assumpte, i la Generalitat va a incentivar i a fer un esforç per atraure personal sanitari a la nostra ciutat, el que és important a hores d’ara i de cara a futur, ja que volem que les noves unitats que es creen d’aci endavant tinguen la qualitat i el personal necessaris”. Jorge Rodríguez destacava el fet “que la posició estratègica que té ara mateix Ontinyent davant el Govern Valencià haja ajudat a que s’ens haja contestat de manera ràpida i favorablement, tot i el complicat context existent en matèria sanitària”. 

Així, amb aquesta declaració, s’estableixen mesures per a promoure la provisió de les places vacants a l’Hospital d’Ontinyent. Entre aquestes mesures s’estableixen unes garanties d’estabilitat i permanència en el lloc de difícil cobertura adjudicat perquè el personal seleccionat per concurs s’incorpore i romanga diversos anys en l’acompliment efectiu del lloc, amb l’obligació de romandre almenys tres anys en estos llocs. Per a fer atractiva la participació en els processos convocats s’estableixen incentius, com una millor puntuació en els barems pels serveis prestats en aquests llocs. En aquest sentit, a l’efecte de futurs concursos, s’incrementa la puntuació per mes de serveis prestats en zones de difícil cobertura al triple, respecte d’una zona no catalogada com a tal.

Altres mesures incentivadores són el foment de la progressió del grau professional a les persones que ocupen places de difícil cobertura. D’aquesta manera, per cada tres mesos ocupant un lloc de difícil cobertura es reduirà un mes el temps necessari per a progressar de grau.

A més, els serveis prestats en places de difícil cobertura seran justificació suficient per a autoritzar la prolongació en el servei actiu del personal que aconseguisca l’edat legal de jubilació i mostre la seua voluntat de continuar en actiu. Altres mesures són de caràcter retributiu i contemplen la possibilitat de reconéixer un component del complement específic, de manera excepcional i subjecta a avaluació periòdica.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe