20.4 C
Albaida
Dilluns, març 27, 2023
HomeFestesLa festa morocristiana d'Ontinyent desvela dos nous càrrecs per a 2023

La festa morocristiana d’Ontinyent desvela dos nous càrrecs per a 2023

La festa morocristiana d’Ontinyent comença a retronar els tambors informatius amb el Mig Any Fester a tan sols dos mesos de la seua celebració. En poques hores d’antelació s’han desvelat els càrrecs del pregoner medieval i la persona encarregada de dissenyar el vídeo promocional de les festes de 2023.

Pel que fa a la persona encarregada de pregonar la paraula dels mercaders, ha estat escollit la figura de José Donat, Bucanero des de l’any 1985, el qual va entrar a la Junta de Govern de la Societat de Festers com a representant de la seua comparsa set anys més tard. Seguidament, va ocupar el càrrec de Secretari de la Societat de Festers des de la presidència de Vicent Micó fins a la de Rafa Ferrero, amb una suma de 14 anys mantenint aquest càrrec. A més, va ser l’ambaixador cristià l’any 2005 i Primer Tro d’Honor el 2012.

Paral·lelament, la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia ha comunicat que Joan Albero, encarregat de la realització del vídeo promocional de les Festes 2023. Després d’estudiar Comunicació Audiovisual a la Universitat Politècnica de València i realitzar el seu Erasmus als Països Baixos, les habilitats audiovisuals d’Albero conquistaren les empreses holandeses, on va ocupar el càrrec de productor de contingut digital durant la seua estància al país.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe