19.4 C
Albaida
Dissabte, abril 20, 2024
HomeEsportsLa dupla Casti-Juli celebra amb un futbol brillant la classificació al play-off...

La dupla Casti-Juli celebra amb un futbol brillant la classificació al play-off de l’Ontinyent 1931 (3-1)

El conjunt blanc-i-negre ha fet un partit quasi perfecte davant un rival complicat com la UE Tavernes, i continua invicte i líder

L’Ontinyent 1931 continua invicte i líder després de rebre a El Clariano la UE Tavernes, el cinqué classificat del Grup III de la Lliga À Punt Preferent. Ara, els de Roberto Bas són l’únic equip de tota la categoria en la Comunitat Valenciana que no ha perdut cap encontre de lliga, ja que el Callosa ha perdut el seu partit.

La combinació Casti-Juli fa volar a l’Ontinyent 1931

Com un avió ha eixit a l’encontre l’Ontinyent 1931. I xafant molt fort ha tornat Casti després de la seua sanció de dos partits. Juli no ha necessitat ni un minut de partit per fer una genialitat i posar una passada en llarg per a Casti, qui ha controlat i ha definit per fer l’1 a 0 quan no s’havia complit el primer minut de joc. El Tavernes ha sofrit una baixa molt sensible, ja que al quart d’hora,

Els de Roberto Bas han sigut una piconadora durant la primera mitja hora. Si abans era Juli el que li donava la passada a Casti, en el segon gol li ha tornat el favor. El davanter d’Elda ha corregut per la banda esquerra, i li ha posat la passada de la mort per a l’atacant alcoià que ha marcat sense problemes el tant que li ha donat la tranquil·litat als blanc-i-negres. Complida la primera mitja hora de joc, l’Ontinyent 1931 ha cedit un poc més la possessió de baló, però ha estat molt segur en defensa.

Rafeta sentència per fer als blanc-i-negres més líders

Molt lluny de relaxar-se, l’Ontinyent 1931 ha eixit amb intensitat a la segona meitat per sentenciar el partit. Complida l’hora de partit, Rafeta ha fet el tercer amb un xut dins l’àrea xicoteta que ha tocat Xumi, però que finalment ha entrat.

El Tavernes ha retallat distàncies amb un baló a l’esquena per a Álvaro, que ha regatejat a Cristian per fer el 3 a 1. En canvi, no ha servit per als d’Edu Revert per retallar distàncies, ja que així ha quedat el marcador al final. Cobo ha tingut el 4t en l’últim minut, però Xumi ha aturat el tir.

Amb aquesta victòria, l’Ontinyet 1931 és encara més líder després de la derrota de L’Olleria contra el Castellonense. Ara, els de Roberto Bas li treuen 12 punts al conjunt vidrier i estan cada vegada més prop de ser campions.

FITXA TÈCNICA

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez (Iván Llorens 89′), Pablo Bonet, Alexandru, Rafeta; Albero Osoro, Alberto Botella (Diego Cambra 63′); Andreu Serrano (Nico Cabanes 63′), Juli (Jesús García 85′); Cobo i Casti (Lluís Felipe 63′)

UE TAVERNES DE LA VALLDIGNA: Xumi; Vicent T., Castilla, Palomares, Artur, Aarón, Marc T. (Pau 54′), David, Edu, Joan (Vicent Blasco 14′) i Dani Campos

GOLS: 1-0 Casti (1′); 2-0 Juli (21′); 3-0 Rafeta (61′); 3-1 Álvaro (73′)

ÀRBITRE: Rafael Toledo Romero. Amonesta als locals; Juli (26′), Cobo (30′), Alberto Botella (34′), Paco Sáez (56′), Alexandru (59′), Nico Cabanes (77′) i als visitants; Edu (26′), Palomares (67′), Artur (74′), Aarón (83′)

ASSISTENT 1: Enrique Vicente López Herráiz

ASSISTENT 2: Javier Bernabéu Campillo