test
23.3 C
Albaida
Dissabte, juny 15, 2024
HomeLa VallLa Diputació subvenciona accions turístiques en 18 muncipis de la Vall d'Albaida...

La Diputació subvenciona accions turístiques en 18 muncipis de la Vall d’Albaida per lluitar contra la despoblació

Ens Uneix agraeix la sensibilitat de la corporació valenciana amb una problemàtica que afecta majoritàriament a les comarques d’interior 

Un total de 18 municipis de la comarca de La Vall d’Albaida rebran subvencions de la Diputació de València dins una línia d’accions de foment del turisme en nunicipis rurals amb risc de despoblació alt o molt alt i elevada ruralitat. El Butlletí Oficial de la Província publicava esta setmana l’anunci sobre la concessió d’estes subvencions, que arribaran destinaran quantitats d’entre 2.100 i els 5.130 euros per a localitats com Atzeneta d’Albaida, Aielo de Rugat, Bèlgida, Bellús, Beniatjar, Benicolet, Benissuera, Bocairent, Carrícola, Guasassèquies, Montixelvo, Otos, Palomar, Pinet, Ràfol de Salem, Rugat, Salem i Terrateig. 

Natàlia, vicepresidenta 1ª i diputada de la comarca per Ens Uneix agraïa la sensibilitat de la corporació valenciana i de l’àrea de Turisme que dirigeix el diputat Pedro Cuesta, així com de l’àrea de Desenvolupament Rural i Polítiques contra la despoblació dirigida pel diputat Avelino Mascarell. La formació municipalista posava de relleu que la de la despoblació “és una problemàtica que afecta majoritàriament a les comarques d’interior com La Vall d’Albaida. Una reivindicació que hem vingut fent sempre des d’Ens Uneix a la  Diputació i que va a tenir un especial suport amb el milió d’euros per fer front a la despoblació de les comarques d’interior en el pressupost que presentavem el passat mes de desembre”, recordava la també diputada d’Hisenda de la corporació valenciana.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe