19.1 C
Dimarts, abril 16, 2024
HomeAtletismeLa bocairentina Mª Carmen Baldó, campiona d'Espanya Màster de milla en ruta

La bocairentina Mª Carmen Baldó, campiona d’Espanya Màster de milla en ruta

L’atleta del CAVA Ontinyent-Stocklogistic va ser la primera en arribar a meta en la categoria F40 a la localitat manxega de La Roda

El passat cap de setmana, les proves en ruta foren les protagonistes de l’activitat atlètica dels atletes del CAVA Ontinyent-Stocklogistc. A la localitat manxega de La Roda es va disputar el Campionat d’Espanya de milla en ruta màster, en el que participaren Mª Carmen i Rosa Baldó en la categoria F40.

Les bocairentines, entrenades per Víctor Revert, tingueren una excel·lent actuació ja que Mª Carmen es va proclamar campiona d’Espanya i, a més, aconseguia batre per un segon el rècord dels campionats amb un temps de 5 minuts i 18 segons. Rosa Baldó aconseguia el quart lloc i es quedava ben a prop de la medalla de bronze. Un gran èxit per a les incombustibles germanes que continuen mantenint un gran nivell esportiu.

A més, Marc Silvestre aconseguí el segon lloc en categoria sub23 a la Volta a peu per la discapacitat. El bocairentí feia un temps de 15 minuts i 23 segons als 4,8 quilòmetres de la prova. Per últim, a la Volta a peu a Bèlgida, en categoria aleví triomf per a Núria Gómez en xiques i Joel Gandia en xics i tercer lloc per a Daniela López en xiques.