11.4 C
Albaida
Dissabte, desembre 9, 2023
HomeCulturaLa BACM participa en el Certamen de Música Festera d'Agost i s'emporta...

La BACM participa en el Certamen de Música Festera d’Agost i s’emporta el tercer premi

El passat dissabte, la Banda Artístic Cultural de Montaverner va participar en el VI Certamen de Música Festera a l’auditori municipal del poble d’Agost. Les bandes participants van ser la Societat Musical Lira Castellonera, que va rebre el primer premi; la Societat Musical La Lira de Monforte del Cid amb el segon premi; i la Banda Artístic Cultural de Montaverner, que va aconseguir el tercer premi.

La BACM de Montaverner va agrair a l’Ajuntament d’Agost tota l’atenció i ajuda rebuda durant el Certamen i a més, va felicitar les altres dues bandes participants pels premis obtinguts. “Encara que amb un sabor agre-dolç, hem aprés i gaudit d’aquesta experiència. La banda va interpretar el pasdoble i les marxes a un nivell altíssim i d’aquesta experiència ens quedem amb tota la feina que hem realitzat i el nivell que hem aconseguit en la nostra banda, ja que som una banda molt jove”, van afirmar des de la banda.

Després de setmanes d’assajos i esforç, la banda es mostra “molt contenta” davant la seua actuació al Certamen i vol seguir endavant amb nous reptes, mantenint eixa motivació i ganes de seguir creixent. Tot un mèrit que atorguen al seu director, Toni Úbeda, per tota la seua feina i per aconseguir traure el millor de cada un dels components. 

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe