8 C
Albaida
Dimecres, febrer 8, 2023
HomeVall d´AlbaidaAielo de MalferitLa 2a edició del Talent Visible d'Aielo de Malferit potencia la creativitat...

La 2a edició del Talent Visible d’Aielo de Malferit potencia la creativitat de l’artista local i comarcal

Amb un acte inaugural al consistori de la població, Aielo de Malferit ha alçat el teló a la segona edició del Talent Visible que pretén realçar la creativitat de l’artista local amb una mirada comarcal. Diversos autors de la localitat així com de la Vall d’Albaida han aportat el seu granet de sorra en un esdeveniment que, a poc a poc, cobra rellevància en la cultura aielonera.

L’exposició reuneix obres d’artistes locals i comarcals, alguns dels quals han deixat el seu llegat a la família, com la de l’artista de Castelló de Rugat, Evarist Navarro. L’acte d’obertura de l’exposició va comptar amb dues performances; una a càrrec de Montserrat Palacios, comissària de Nits d’Aielo i Art i altra de Lucia Peiró, titulada Fil, obra que ha estat cedida per la Generalitat Valenciana a l’exposició de Talent visible amb motiu de la capitalitat cultura d’Aielo de Malferit.

Una exposició que valora el material preponderant que es treballa a la comarca com puga ser el vidre. A més compta, amb dibuixos, fotografies i elements audiovisuals que fan del saló de l’Ajuntament on encontre màgic entre l’art i el visitant. L’exposició romandrà oberta fins al 10 de juny a l’Ajuntament d’Aielo de Malferit

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

3,376FansLike
584FollowersFollow
421FollowersFollow
338SubscribersSubscribe