17.8 C
Albaida
Diumenge, maig 26, 2024
HomeFutbolOlleria Club de futbolKiko Ferrero: “S'ha fet un treball fantàstic i la idea és mantindre...

Kiko Ferrero: “S’ha fet un treball fantàstic i la idea és mantindre la confiança i la il·lusió de tots els xiquets”

Poc a poc van coneixent-se més detalls de L’Olleria CF de cara a la propera temporada en la que hi haurà canvis en la directiva però s’aposta per un projecte continuista i després de parlar amb el que serà el nou president, també hem parlat amb el que serà el responsable de Metodologia tant de l’escola com del primer equip, Kiko Ferrero.

L’Olleria CF segueix treballant amb la intenció de que el canvi de directiva es produïsca de la millor forma possible i continua preparant el proper curs, i una de les novetats serà la funció de Kiko Ferrero com a responsable de Metodologia tant de l’escola com del primer equip, fet que, com ja s’ha fet oficial, compaginarà amb les tasques de segon entrenador que ja ocupa des que junt a Miguel Ángel Mullor es feren càrrec del primer equip al el curs actual ja començat. Hem parlat amb l’ex d’equips com el Juvenil de l’Ontinyent, de l’Ontinyent 1931 i del Clariano CF, i també del primer equip de l’Aielo:

“L’escola sí o sí ha d’anar enfocada per a nodrir al primer equip”

Amb l’experiència que ostentes en les teues etapes anteriors, què idea es té respecte al projecte que inicieu en referència a l’escola del futbol?

Òbviament es pretén una unificació en l’estil de joc ja que l’escola sí o sí ha d’anar enfocada per a nodrir al primer equip ja que eixe precisament és el sentit de l’escola de futbol, la culminació dels xiquets ha de ser el primer equip.

Es produiran canvis respecte al projecte actual de funcionament de l’escola?

S’ha fet un treball fantàstic i la idea és mantindre la confiança i la il·lusió de tots els xiquets per esta escola però també enfortir el compromís de continuar, la qual cosa requereix buscar les màximes aspiracions esportives ja que els xiquets són molt competitius.

“L’escola no ha de ser número de fitxes sinó de verdader aprenentatge”

Es té la intenció d’ampliar categories a l’escola?

La realitat la marca les possibilitats d’entrenar i jugar a futbol i ara com ara ens trobem amb un sol camp en el qual juguen i entrenen 11 equips de l’escola i l’equip amateur. Està projectat un nou camp que donarà marge per a majors reptes i ampliar categories.

En aquest moment no pots tornar-te boig ampliant categories si no pots donar als alumnes l’aprenentatge adequat. L’escola no ha de ser número de fitxes sinó de verdader aprenentatge.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe