Albaida
Dijous, abril 25, 2024
HomeEsportsJuli, heroi de la remuntada de l'Ontinyent 1931 a Carcaixent (2-1)

Juli, heroi de la remuntada de l’Ontinyent 1931 a Carcaixent (2-1)

L’Ontinyent 1931 ha visitat el Quatre Camins, un camp molt complicat. Els de Xesco han estat quasi tot el partit amb un jugador menys, però han mostrat una gran imatge. Pareixia que la victòria se li escapava als de Roberto Bas, però Juli ha fet un gol i una assistència per donar els tres punts als blanc-i-negres.

Cobo ha errat un penal provocat per ell

Tot i el fred que feia al Quatre Camins, el partit s’ha calfat molt ràpidament. Els dos equips han començat molt concentrats, i el Carcaixent ha fet una primera part molt seriosa, com sol fer-ho a casa. En canvi, l’Ontinyent 1931 ha pogut avançar-se al marcador passat el minut 10. Cobo s’ha quedat sol davant el porter, i després de fer passar el baló per damunt d’aquest, Javi ha comés penal sobre el davanter blanc-i-negre, el que ha significat l’expulsió del porter local.

Però, quan tot apuntava al primer gol ontinyentí, Pablo, el porter suplent, ha endevinat el llançament de Cobo, i ha evitat el 0 a 1. Així, el partit s’ha calfat de debò, ja que les protestes han sigut abundants.

La resta de la primera meitat ha sigut molt igualada, i els dos conjunts han tingut ocasions per avançar-se al marcador com un remat de Casti que s’en ha anat per dalt després d’una centrada de Nico. Però, les més clares han sigut per als locals. La més manifesta l’ha tingut Seral, però Cristian ha fet una gran parada amb els peus.

La segona meitat s’ha iniciat amb una falta a la frontal de l’àrea molt ben llançada per Edu i que ha obligat a Cristian a fer una gran estirada. A l’Ontinyent 1931 li ha costat moltíssim crear ocasions, ja que la defensa del Carcaixent ha estat excel·lent i l’atac dels blanc-i-negres apagat i sense idees. Els locals apretaven, i a un córner tret per Edu ha aparegut Vici per rematar i fer el 0 a 1. A més, Quintana ha tingut altra clara de cap, però l’ha enviat fora.

L’Ontinyent 1931 ho veia difícil, però després del gol local ha reaccionat. Així, Casti ha fet l’empat de la mateixa manera que el primer gol del partit. Juli ha posat un córner perfecte que ha rematat Casti per donar esperances als de valldalbaidins. Als últims minuts Juli ha filtrat una gran passada a Cobo que s’ha quedat mà a mà amb Pablo, però el porter local ha tret una mà salvadora.

Quan pareixia que l’empat anava a ser el resultat final, Juli ha aparegut a la frontal de l’àrea per fer un espectacular gol amb l’exterior que ha desencadenat la bogeria per als de Roberto Bas. Així, l’Ontinyent 1931 ha rescatat tres punts molt importants per mantenir la imbatibilitat a Carcaixent.

FITXA TÈCNICA

UD CARCAIXENT: Javi; Carlo, Rubén, Vici, Izan, Víctor, Coke, Oltra, Edu, Aitor i Seral

ONTINYENT 1931: Cristian; Paco Sáez (Jorge Soriano 85′), Alexandru, Pablo Bonet, Rafeta; Diego Cambra, Alberto Osoro (Jesús García 85′); Juanjo Calvo (62′), Casti, Cobo i Nico Cabanes (Juli 62′)

GOL: 1-0 Vici (68′); 1-1 Casti (81′); 1-2 Juli (90′)