Free Porn
xbporn
28.7 C
Albaida
Diumenge, juliol 21, 2024
HomeFutbolDeportivo OntinyentJuanma Bas sobre la filialitat amb el Deportivo Ontinyent: 'Els dos volem...

Juanma Bas sobre la filialitat amb el Deportivo Ontinyent: ‘Els dos volem juntar-nos’. M. A. Molina: ‘Amb Juanma serà senzill arribar a un acord’

Les negociacions per la filialitat entre l’Ontinyent 1931 i el Deportivo Ontinyent van per bon camí

L’assemblea d’estiu de l’any passat de l’Ontinyent 1931 va ser el primer moment en el qual es va posar sobre la taula una possibilitat que aleshores pareixia impossible: la filialitat, que no fusió, entre l’Ontinyent 1931 i el Club Deportivo Esport Base Ontinyent. En canvi, a mesura que va passant els temps, ambdues postures van apropant-se, ja que en l’actualitat les dues entitats es troben en unes negociacions que van per bon camí.

Aquest mes d’abril serà clau per a la direcció del conjunt d’El Clariano. Miguel Ángel Mullor no es presentarà per a ser reelegit com a president de l’Ontinyent 1931. En canvi, serà l’actual entrenador del Juvenil, Juanma Bas, qui ho farà. Com és l’únic candidat, tan sols queda que es ratifique com a president per a ocupar el càrrec oficialment.

Sobre la possibilitat de filialitat entre l’Ontinyent 1931 i el Deportivo Ontinyent, Juanma Bas explica que les negociacions van per bon camí: “S’han fet dues reunions, i estem encara en un període en que les dues entitats volem col·laborar juntes. Volem veure de quina manera podem beneficiar-se els dos, i en el futur tant de bo poguérem ser un o inclús dues coses independents, però juntes. El camí és bo, les sensacions són bones, però encara queda molt. La predisposició per part dels dos és molt bona. Abans sí que hi havia molta distància entre les dues entitats, però ara els dos clubs volem juntar-nos. Encara no hi ha res consolidat ni pactat, però sí parlat. Nosaltres no tenim escola, i si volem potenciar la pedrera local i de la comarca eixe vincle és inevitable”.

En este sentit, el president del Club Deportivo Esport Base Ontinyent, Miguel Ángel Molina ha deixat clar que l’acord és ‘per filialitat, no per a fusionar-se. Ara que sembla que hi ha un canvi, estem esperant per negociar amb el nou president les condicions i que aquestes queden per escrit. Quan així siga i es signe, es podrà arribar a un acord. Mentrestant estem en procés de negociació. No hi ha cap conveni signat ni res que se li parega, tot i que algu ha dit això’ Sobre si el canvi de president ajudarà a desbloquejar la situació, Molina no ha dubtat i ha afirmat que ‘amb Juanma serà senzill arribar a un acord’.

D’altra banda, el futur president de l’Ontinyent 1931 explica les raons per les quals ha decidit presentar-se: “Em sent totalment recolzat per la junta que va a continuar en la seua totalitat. Teníem clar que si no es presentava ningú havíem de ser responsables i presentar-se perquè el projecte encara no està consolidat. Però, per a presentar-se havíem de fer algunes modificacions perquè per a poder fer el treball millor havíem de repartir millor les parcel·les”.

ARTICLES RELACIONATS

SEGUEIX-NOS A...

5,400FansLike
956FollowersFollow
629FollowersFollow
725SubscribersSubscribe